reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

Jolka, przerażasz mnie!!! A nie boli Cię to???? Weź idź do lekarza do diabła, przecież to nie jest normalne! (a przy okazji, super Ci w nowej fryzurze).

reklama
musze sie pochwalic bo jestem szczesliwa!!!;-):tak::-)
Dzis od rana cos mnie tknelo i przymierzylam najciasniejsze, najwezsze jinsy z przed ciazy w ktore jeszcze dwa tygodnie temu nawet przez biodra nie moglam sie wmiescic a dzis nie dosc ze je zalozylam normalnie to nawet sie dopielam normalnie!! Zamek i guzik :-D:-D:szok:! Ale sie ciesze! Mysle sobie tylko ze to dlatego ze przymierzalam od rana na pusty zoladek bo nawet sniadania jeszcze nie jadlam...no ale i tak sie ciesze!:-)

Byłam dziś u gina. Było niefajnie. Na szczęście wszystko wygojone i już ok - tylko wciąż lekko plamię :baffled: No i dowiedziałam się, że mozliwe są trzy opcje przy karmieniu: można normalnie mieć @, można jej wcale nie mieć i można mieć nieregularne krwawienia/plamienia. Wszystko w normie.

Goździczek zapytałam o kąpiele - skoro Twój gin powiedział, że wszystko wygojone, to nie ma żadnych przeciwwskazań ani ograniczeń :tak:

Dzagud nic nie boli
One już powinny dawno się rozpuścić więc wyciągam bez obaw że coś się tam rozlezie ;-)

Oj JOLKA to nie jest normalne. Mi też wystawał kawałek niteczki, ok 2 cm, ale juz jakieś 3 tyg temu go ukręciłam i już nic dalej nie wychodziło. Osobiście bałabym się wyciągać takie długie nity jak u Ciebie. Chyba lepiej to z kimś skonsultuj.:tak:

ja wroce do temau wagi i po waszych "zeznaniach" stwierdzam, ze najwloniej z was gubie wage. Monia ty to w ogole jetes super! tylko pozazdroscic. Mimo iz uwazam na to co jem - a jem malusio... mam TYLLLEEE SAMMMOO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na wadze. No...moze 200 gram mniej w 2 ygodnie. W takim tempie to ja sobie moge... hehehe szlag mnie trafia. Zaczynam chodzic na Pilates od przyszlego tygodnia jak wyzdrowieje of course.

hehe Kachasku powiec lepiej co sie z nami dzieje? czyzby te kilogramy tak sie do nas przyczepily, ze tylko pila odcinac tluszczyk...:szok:

aaa chce sie wam dzieczyny pochwalic, ze przytulanko zaliczone dzis rano...i...powiem wam, ze oplacalo sie czekac do momenu az poczuje ze jestem najnormalniej w swiecie gotowa. Choc M bylo mi zal ...
bylo naprawde bardzo milo - wcale nie bylo sucho - na szczescie. Jedno co, to fakt sie rozciagnelam :-( mam nadzieje ze to tymczasowe:wściekła/y:

ale bylo ssuuppperr, zapomnialam jak fajne moze byc przytulanko bez brzuszka:-)

aaa chce sie wam dzieczyny pochwalic, ze przytulanko zaliczone dzis rano...i...powiem wam, ze oplacalo sie czekac do momenu az poczuje ze jestem najnormalniej w swiecie gotowa. Choc M bylo mi zal ...
bylo naprawde bardzo milo - wcale nie bylo sucho - na szczescie.
ale bylo ssuuppperr, zapomnialam jak fajne moze byc przytulanko bez brzuszka:-)
Anni u mnie dokładnie tak samo drugi pierwszy raz zaliczony i było wspaniale. Też stwierdziłam ze warto było tyle czekać:tak:.
Co do wagi jeszcze 3 kg na plusie:happy: więc nie jest źle;-).

reklama
Do góry