• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

reklama
Mój mąz dostał tez bony 500zl dostalam je ale zablokował dostep do gotówki a do sklepu mam ponad 10kmzeby bony wykorzystac.
Co do pracy i powrotu dla mnie rewelacia i zadowolona jestem:-D :-) :tak:

nigdy nie było wspólnej zawsze jego i miałam co dał i rozliczał co do 1zł.
dlatego chciałam wrócic do pracy a sytuacja lepsza o tyle ze juz tescie nie siedzą nad głową nikt nie ma kontroli nade mną i tym co robie ani nie ma sie prawa wtrącac wiec lepiej esli chodzi o męza to długa droga przede mną jesli wytrwam to bede męzatką jak nie to.... nie chce nawet myslec.

Oj to trzymaj się tam Heksulka. Życzę wytrwałości- a twojemu mężowi więcej rozumu i trafniejszych decyzji (nie obrażaj się za moje słowa-ale naprawdę mi cię szkoda). Przecież musi w końcu przemyśleć sytuację i z wami być.

reklama
Podziwiam Cię heksa, jesteś silną babeczką :tak: !

Ja pracuję od 3 miesięcy, fajne oderwanie od domowego kieratu no i fajnie się tęskni za dzidzią, wobec czego powroty są bardzo miłe i radosne. Ja w tym tyg zaczęłam wychodzić wcześniej na karmienie (do tej pory z tego nie korzystałam), więc godz szybciej jestem z małą i to mnie bardzo cieszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry