reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Ty Biedrona nie kręć bo właśnie oglądałam zdjęcia z wakacji i te z Palmiarni aż mnie przytkało jaki chudziak byłaś!

reklama
wow, anita, ale z Ciebie chudzinka!
Ja jakos nie mam kiedy sie zmierzyc (teraz mi sie nie chce) ale spodnie sprzed ciazy moge zdejmowac z dupska bez rozpinania tak schudlam :( Moze wroccie na studia i malo jedzcie tak jak ja? :>
Wlasnie dzwonili rodzice i mnie opieprzali, ze mam wiecej jesc, bo znikne hehe

Szkoda tylko, ze taki flaczek mi budyniowy wisi na brzuchu :(

Anita dobiłaś mnie po prostu - zabraniam chudym laskom wystawiać brzuchy i jęczeć że są grube!!!!!!!! Bo normalnie sepuku pprzez was popełnie. Jesteście zgrabne dupeczki i tyle co mam do powiedzenia ;) ;)

Głuszek, napiszemy do moderatora, żeby wszystko kasował, co w pasie ma mniej niż 80, a w dupie mniej niż 105 ;D ;D ;D Matki nie mogą się niczym stresować ze względu na laktację i dobro dziecka ;)

no ja też...kurde nie dośc,że nie spada to rośnie:(((((((((((((((idesię obwiesic...mam jeszcze ciasto drożdżwe idę se zjeśc:(

WOW ANITA! Jestem w szoku!!!!
Ja w końcu znalazlam mobilizacje do schudnięcia-za 3tyg ide na wesele.Wczoraj byłam na zakupach i upatrzyłam sobie super sukienke...niestety jest troche za ciasna, więc MUSZĘ SCHUDNĄĆ! Dziś rano na wadze 66,5kg, zobaczymy ile będzie za 2tyg :).

reklama
Do góry