reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Amelka dostała już pierwszy prezent na Gwiazdkę - od Chrzesnego :-D i otwarła go bez zastanowienia :-D:-D to LALA która ssie smoczek, płacze mówi itp :-)
początkowo sie jej bała i płakały razem ;-)

No to super madzix, bardzo się cieszę, że wszystko Wam wyszło jak chcieliście i że na coś przydało się to moje pisanie!!! :-D Ja też juz chciałabym mieć to za sobą :sorry2:

Oj były,były prezenty.A Kuba to był w szoku,ale najbardziej ciekawiły go oczywiście choinki,światełka , papier do pakowania i pudełka po zabawkach.:-D:-D:-D

Oj były,były prezenty.A Kuba to był w szoku,ale najbardziej ciekawiły go oczywiście choinki,światełka , papier do pakowania i pudełka po zabawkach.:-D:-D:-D

hihi u nas to samo zaciekawienie Zosiuli opakowaniami po prezentach ...:)
ja tez byłam grzeczna i dostałam prezenty:) (perfumy, troszke rzeczy do domu , posciel pateleczkę dużo słodyczy...chyba ktos bardzo chce żebym przytyła :cool2:
oraz małe co nieco do komputera:)

Amelka dostała sanki od Dziadków :tak: ale śniegu u nas brak...:baffled: więc jezdzimy po pokoju :-D:-D:-D i też się cieszy ;-)

reklama
Oliwce najbardziej spodobał się gadający i śpiewający Puchatek. Uruchamia go kiladziesiąt razy w ciągu dnia i tańczy.

Do góry