reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Moje dzieciaki już kończą (właściwie to Paulina się tym głównie zajmuje),ale my z powodu chorób (i nasza rodzina i obaj dziadki chorują) odłożymy Dzień Babci i Dziadka na później.

my w tym roku mamy kalendarze Hubkowe dla babć i dziadków - to sie stanie juz tradycją chyba, bo sami sie podpytywali juz wszyscy :-D:-D:-) dopiero by było rozczarowanie, że nie dostali w tym roku kalendarza:laugh2:

J a nadal nie mam prezentu dla Jenni :-( podoba mi sie ten piesek co jest na allegro firmy epee Hector w okularach ale u nas takich niema:no:

Rozalka ciastolina jest super, hubert dostał na Mikołajki i ciagle sie nia bawi, mysle nawet czy by mu czegos nowego nie dokupić:-)
my na urodzinki myslelismy niby żeby zrobić zrzutke i zakupić quada, o np takiego: Smoby - Quad X Power Elektryczny 33522 - Gokarty, quady - Pojazdy dziecięce - Zabawki dla dzieci - Kraina Zabawy
ale stwierdzilismy, że moze za rok jednak, najpierw to niech się nauczy na rowerku jeździć;-):-)
no i jestesmy w kropce, bo sama nie wiem co kupić, a wszyscy sie pytaja:rofl2: myslałam o organkach, o basenie wiekszym do ogrodu na lato
który lepszy:
1. WIELKI TĘCZOWY BASEN - PARK WODNY - OKAZJA OD SS (524297327) - Aukcje internetowe Allegro
2. SUPER OKAZJA DUŻY BASEN BRODZIK DO ZABAWY 277c (529226351) - Aukcje internetowe Allegro

juz sama nie wiem:rofl2::sorry:

Gosia na dzien dziecka to jakis drobiazg kupujemy, a basen to koszt 160zł z wysyłką:sorry: zreszta w zeszłym roku na roczek dostał piaskownicę i zjeżdżalnię,a do lata tez był kawał czasu;-):-)
mi sie tez chyba ten pierwszy podoba jednak:-) ale męzowi ten drugi, ech....

reklama
Do góry