reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

no własnie u nas kicha te wyprzedaże, wczoraj bylismy z męzem m.in. w reserved własnie i same koncówki, brak rozmiarówek nic nie dostalismy na siebie, no bo ja w 34 sie nie wbiję;-) (jeszcze....:-p;-):-D)

reklama
Rozglądam za prezentem dla Oliwki na 3 urodzinki - to już za 3 tygodnie :szok: Najprawdopodobniej kupimy jej rower na 4 kółkach. Przeglądając ofertę Allegro, trafiłam na taki:
ROWER - HULK - 16 CALI - SUPER JAKOŚĆ !!! (870200180) - Aukcje internetowe Allegro
Jak dla mnie super :-) tyle, że dla chłopaka, Oliwce takiego nie kupię, ale może któraś z mam chłopca skorzysta :confused:
A ja poszukam czegoś bardziej dziewczęcego ;-) bo podobnej wersji dziewczęcej niestety nie ma.

ten ostatni the best.

no i znó prezenty :baffled: a nasz malec zrobił listę życzeń:
-gadająca papuga
- ryby i morze
- myszki koniecznie dwie by się nie nudziły

więc zdecydowanie etap -pragnę coś żywego.No ale tego niestety nie spełnimy ja jakoś nie toleruję zwierząt w domu tzn. mieszkaniu co innego dom i ogórd to jak najbardziej jestem na TAK.no i kupić zwierzątko by taki malec mógł je pomęczyć- boinaczej tego nie potrafię nazwać to też głupota.dobrze że my may tyle czasu aż do 20.02.będę mogła pościągać wasze pomysły.:-D

Jakie cudne te rowerki,tylko wiążą sie ze sporm wydatkiem:sorry2:.Super pomysł z ta prowadnica,przynajmniej Was plecy nie bedą bolec:happy2::happy2:.Konrad pewnie tez cieszyłby sie z nowego nabytku.pamietam,ze bartus gdy miał 3 latka popylał bez kółek,ale on to generalnie szybko sie rozwijał:tak:.

Damian też jeździł na 2 kółkach jak miał trochę ponad 3 lata, nauczył się prawie odrazu, natomiast Paulina i Patryk byli mniej odważni i zaczęli na 2 kółkach jeździć później. Oliwka też raczej do ostrożnych należy, a raczej należała, bo ostatnio w górki na sankach zjeżdża sama jak szalona. Ja jej nie chciałam puścić samej, ale jak raz się odważyłam, to koniec, żadna łagodna górka jej się nie podoba. W dodatku pożyczyła sobie jabłuszko od jakiegoś na oko 10latka (sama!) i zasuwała na nim elegancko, ja mogłam tylko stać na szczycie góry, a Oliwka sama zjeżdżała i sama podchodziła pod górkę.

Tycia, rowerek drogi to fakt, no ale to inwestycja na dłużej, napewno pojeździ nim kilka lat :tak:

Karola, u nas zwierzyniec w domu hehe - rybki, 2 koty i pies. I faktycznie Oli męczy koty i próbuje psa, ale on sobie nie pozwoli. Jak ktoś z dorosłych chce mieć w domu zwierze, to ok, ale uważam, że dla 3 latka to jeszcze za wcześnie na posiadania swojego zwierzątka, tzn sam nie będzie się nim w stanie zaopiekować, napewno rodzic będzie się musiał bardzo angażować :tak:

Super te rowerki :tak: ale moja Jenni pewnie by do pedalow nie dosiegla:-D
Karola ja mam tez zwierzyniec w domu tak jak kasiad tylko zamiast psa mam 3 koty a 16 stycznia przyjdzie 4 no i tez mam rybki :tak: Jenni juz kotkom odpuscila i juz ich nie meczy tylko jak byly mlode ktore juz umialy chodzic to mialy przechlapane :tak: Ja chociaz mieszkam w mieszkaniu nie wyobrazam sobie aby mi koty sie niepaletaly pod nogami bo jestem do tego przyzwyczajona :tak:

reklama
Kasiu, sliczny ten ostatni rower.:tak::tak::tak::tak::tak: Fredzle tez do niego pasuja. Po prostu uroczy.
Milena w zeszle wakacje dostala w tym stylu rower od dziadka (tylko ze bez fredzli ). Wtedy troche za ciezko sie jej na nim jezdzilo, ale w tym roku powinno byc lepiej. Mam nadzieje hi hi.

My tez zastanawialismy sie nad zwierzatkiem dla Milenki, ale doszlismy do wniosku ze na razie wystarczy jej pies u dziadkow.

Do góry