rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no własnie u nas kicha te wyprzedaże, wczoraj bylismy z męzem m.in. w reserved własnie i same koncówki, brak rozmiarówek nic nie dostalismy na siebie, no bo ja w 34 sie nie wbiję;-) (jeszcze....
;-)
)
;-)
)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
;-)
)
Najprawdopodobniej kupimy jej rower na 4 kółkach. Przeglądając ofertę Allegro, trafiłam na taki:

a nasz malec zrobił listę życzeń:
.Super pomysł z ta prowadnica,przynajmniej Was plecy nie bedą bolec
.Konrad pewnie tez cieszyłby sie z nowego nabytku.pamietam,ze bartus gdy miał 3 latka popylał bez kółek,ale on to generalnie szybko sie rozwijał
.

ostatni najfajniejszy
:-)
ale moja Jenni pewnie by do pedalow nie dosiegla
Jenni juz kotkom odpuscila i juz ich nie meczy tylko jak byly mlode ktore juz umialy chodzic to mialy przechlapane
Ja chociaz mieszkam w mieszkaniu nie wyobrazam sobie aby mi koty sie niepaletaly pod nogami bo jestem do tego przyzwyczajona 

Fredzle tez do niego pasuja. Po prostu uroczy.