reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Haniu no mysle ze troche posniej niz o 17 bo Marcin zMonika przyjada po mnei o 16.30 potem jedziemy po Anie i do Ciebie :-) aha czy mozna ze soba wziac piwko ?;-)

reklama
Hanuś u nas w rodzinie jakoś tak się dzieje, że kręcone włosy mają tylko pierworodne dzieci :tak: babcia, tata, ja ..no i wszystko wskazuje na to , że i Emilka :tak:

Ufffff.......
Jest już opis i nie jest aż tak źle ma jakieś zwapnienie nerki czy coś w tym stylu mąż mi to tak szybko powiedział i wyszedł z domu że nie bardzo sama wiem o co chodzi nie ważne -najważniejsze jest to że nie nic się złego nie dzieje.Uffff....:-)
Małgosia ma tylko anginę dostała antybiotyk i ma leżeć w łóżeczku no i leży już drugi dzień i cały czas śpi teraz oby dwie śpią i mam chwilkę wolności.
Wczorajszy wypad do kumpeli udany tak fajnie było że nie chciało się iść do domu aż w końcu mężulek zadzwonił ze chyba najwyższa pora wrócić no i skończyło się plotkowanie. Trochę odetchnęłam od codzienności i znów powrót do monotonii życia ale co zrobić taki już mój los.
Przesyłam wszystkim buziaczki trzymajcie się i nie chorujcie ja pewnie za 2-3 dni znów będę leciała do lekarza ale z Weroniką bo z pewnością się zarazi od Małgosi angina jest chorobą wirusową a niestety nie odseparuje ich bo mam za małe mieszkanie a ta mała Calineczka wszędzie łazi na tym swoim tyłeczku.
A co do chodzika to jest w drodze jak go dostanę to napiszę na ten temat więcej a jest o czym pisać.
19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
7c69debf1c673ba4med.jpg

Doris!!! Bardzo dobrze, że wszystko w porządku, że nie dzieje się nic złego!!!:-)
Ulgaaaaaaa!!! :tak::tak::tak: Ucałuj obie Panny od nas i życz Małgosi szybciutkiego powrotu do zdrowia!!! Trzymam kciuki aby Calineczka się nie zaraziła! Całuski dla Was Dziewczyny!!! :-D

Tynka - czasem tak bywa - no i ja nie jestem pierworodna... :no::no: Mój Brat 8 lat starszy. :tak:

Karolciu - pewnie, że możesz zabrać piwo!!! Chyba będziesz piła sama - ale myślę, że to nie problem. ;-);-) Czekam na Was z niecierpliwością!!!

No Doris super dobre wieści :tak:.......... może poza tą anginą:baffled:
Będzie wszystko dobrze ! Najważniejsze by Calineczka nic tam nie załapała :tak:

Doris wspaniałe wieści.. kamień z serca:tak::tak::-). Buziaki i dużo zdrówka dla Małgosi:tak:

Doris ucałuj swoje córeczki :*

A to motywy aniołków dla Moniczki:

Załączniki

• 2096574410027254574KsrQcq_ph.jpg
    2096574410027254574KsrQcq_ph.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 31
  • 2867124860027254574uzbKSD_ph.jpg
    2867124860027254574uzbKSD_ph.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Doris to super wiadomości!!!Całuski dla Calineczki !!!!
Zdrówka da Małgośki i a kysz angino od Calineczki !!!
i Szybko uciekaj też od Małogosi!!!
Powodzenia dziewczynki !!!

Dziewczyny miłego spotkanka ale wam zazdroszcze ja ciągle tylko dom i nic !!
udanego wieczoru !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry