reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Tak Jolek w razie czeo mozemy - bo zawsze na wyjazd zalatwiam karty euro z NFZ. Zobacze jak bedzie - po poludniu znowu miala oczka czerwone... ehh.. najwyzej pojde - niech przpisza odpowiednie kropelki..
Basiekk - to duza poprawa u Was :), ale jeszcze bardzo duzo tych kupek.. dietka zatrzymujaca nie pomaga? u nas juz dzisiaj byla 'normalna' w miare kupencja. Laktuloze oczywiscie podaje w dalszym ciagu...
PS - czy na oczko mialyscie Biodacyne??

reklama
Jak najwięcej zdrowia dla bidnych majówczątek!

Basiek, że też zapomniałam, kochana jagody! Podaj koniecznie dużo jagód jutro a biegunka zniknie jak ręką odjął! Może być przecier z jagód, może być kanapka z dżemem jagodowym albo sok z jagód, byle to były faktycznie jagody a nie jakiś sztuczny produkt.

Basiek, cieszę się, że lepiej u Was. Na odparzenia polecam Tormentiol, u nas po biegunce pomógł i to bardzo, a naprawdę było kiepskawo. Popołudniami zakładałam też tetrę zamiast pampersa, żeby skóra lepiej oddychała.

Biedne maluszki :(
Basiekkk to co mówi Hope to święta prawda. Jagody są rewelacyjne na zatrzymanie (że też o nich zapomniałam)
jaipur więc Prezesik trzydniówkę przeszedł. Widzę,że każde majówczątko przechodzi po kolei.
Maja zdrówka dla Polci. Wiem jaki kłopot jest z tymi oczkami. My najeździliśmy się do okulisty i prawie czekał nas zabieg. No ale jakoś się ułożyło i mam nadzieję,że u was to też tylko przejściowe.
jolek Igorek to prawdziwy mężczyzna! Zniósł dzielnie ukłucie igły
Żelka trzymam kciuki za rezonans. Mam nadzieję,że wynik będzie OK
lepi zdróweńka dla Zosi :***

Kurcze dzięki no właśnie jagody, że też ja o tym nie pomyślałam. Teściowa ma soki z jagód domowej roboty, całe lato chodziła po lesie i zbierała. Idę się do niej uśmiechnąć:-).

Zdrówka dla choruszków kochanych!!!

My dzisiaj byliśmy na szczepieniu Priorixem. Kubuś bardzo dzielny, zapłakał tylko chwilkę podczas wkłuwania igły, a na korytarzu już zaczął śpiewać:-D Pani doktor stwierdziła, że "mama synka odkarmiła", bo waży 12 kg. Kolejne szczepienie mamy na 25 września ostatnią dawką hexy...

reklama
oj, ilu tu chorósków :((((( biedactwa maleńkie :((( zdrówka dla wszystkich!!!!

my dziś byliśmy na pobraniu krwi - będzie robiony panel pediatryczny - moze w końcu czegoś sie dowiemy na temat tego cholerstwa, które uczula mojego synusia. Młody tak sie zachowywał podczas wkłucia, ze musieli go trzymac mama, tata i dwie pielęgniarki :szok: oj napłakał się biedaczysko :-( Wizyta u alergologa 4 czerwca - do tego czasu wciąż na diecie :-(

Do góry