reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Sosinka to fakt mały ma tyle energii,że nie ma jak odpocząć, ale za to ile mi on daje radości i uśmiechu każdego dnia. A Twój Karolek ma już sporo tych zębolków mój z tymi dwoma stoi w miejscu na razie nic nie widać :-(

Honey i Patusia
rozbawiłyście mnie tymi filmikami ale przez Was zamiast iść spać ja dalej siedzę więc jutro będę Was obwiniać za moje oczyska na zapałkach;-)

Witam sie serdecznie. Ale mi się marzy kwiecień , choć z dugiej strony się boję, bo dalej nie wiem czy rodzić sn, czy cc. Poza tym zastanawiam się , czy w wojewódzkim biorą w ogóle pod uwage wskazania ginekologa prowadzącego z nie ich szpitala. Tonya, Patusia jak możecie ,to opiszcie wasze wspomnienia ze szpitali w wątku gdzie rodzić, bardzo proszę, jak tam jest , jakie warunki higieniczne, bo na majówkach dziewczyny piszą, że w szpitalach strasznie, syf , zarazki. Jaka opieka, jak traktują maleństwo, jest od początku z wami, męzowie sa obecni przy cc? jak traktują matki. Wszystko, co pamiętacie oczywiście jeżeli zechcecie.

Co do chlebów też piekłam, ale teraz zakwas mi się popsuł, zapomniałam go dokarmić w odpowiednim czasie i juz nie ruszył.

Honey jak tam po badaniach prenatalnych

Ostatnia edycja:
Witam
Olusiaa ja miałam to samo przejrzałam filmiki a potem już poleciało. i tak oglądałam różne filmiki aż do 24 :szok:
Wiolonczela ale kto Ci zrobi cc jeśli nie bedziesz miała wskazania od lekarza wpisanego w kartę ciązy. A i zapomnij że przy cc będziesz miała męża to nie Ameryka:no:
Ja zaliczyłam już spacer, zakupy obiad Oliego i mój a teraz siedzę i odpisuję choć zaraz ruszam po kawę. kupiłam dzisiaj fajne pisaki kolorowe między innymi do ubrań suszy się taki malunek od 3 godz do 12 w zależności jak grubo naniosło się masę a potem ogrzewa suszarką i np. obrazek czy napis pęcznieje :-D jak już wypróbuję to dam znać czy działa i czy fajnie wygląda

Mamba to dodaj potem fotkę bo jestem ciekawa jak to będzie wyglądać.

U nas dziś taka zimnica że siedzę w domu rano zrobiłam zakupy i jeszcze lecę tylko do lekarza na 17 bo dziś i jutro mamy wolne ale fajnie w końcu więcej czasu mamy dla siebie z Kondziem;-)

mamba ale ja mam wskazanie, bo pierwszą ciąże miałam z cc, także teraz jak rodzić sn to na własną odpowiedzialność i nie wiem, czy chce. No i w pierwszej ciąży w Eskulapie mąż był za tymi szklanymi szybami i wszystko widział, zastanawiam się jak to jest w szpitalu

reklama
Olusiaaa jak cos wyjdzie to wrzucę fotę :tak:
Wiolonczela no myślałam że chodzi ci o trzymanie za rękę i takie tam. Co do szpitala to męża razcej nie wpuszczą na cc nawet zza szyby i kurde ja bym może chciała spróbować rodzić sn po cc jest to możliwe jesli nie masz jakiegoś innego wskazania. ja niestety nawet gdybym się bardzo starała mogę zapomnieć więc jakby co czeka mnie kolejna cesarka:baffled:

Oli śpi a ja wcinam chlebek z serem żółtym i jest taki świeży:happy: jak tak dalej pójdzie to wetnę cały bochenek:dry:

Do góry