Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w piątek dowiedziałam się,że jestem w ciąży(beta hcg 402.2)...w sobote znalazłam się w szpitalu,tak strasznie bolało mnie podbrzusze...beta ładnie rośnie -wczoraj było 3660.niestety na usg widać tylko 5 mm pęcherzyk.lekarze wypisali mnie dziś do domu.mam zrobić usg za 10 dni.jeśli nie pojawi sie zarodek wracam do szpitala na łyżeczkowanie.dziewczyny,przy jakiej becie pojawilo się u was maleństwo na usg?:-(strasznie się martwię...

kochana czekaj cierpliwie moja znajoma miala"pusty pecherzyk plodowy" i byla wyslana na lyzeczkowanie ale dzieki bogu poszla do drugiego lekarza i dzis ma dwu letnia core
jak ja miałam pusty pęcherzyk i zostałam skierowana do szpitala na zabieg to w pierwszej kolejności w szpitalu wykonano mi usg,a potem czekałam na zabieg.dziękuję.byłam dziś u innego lekarza.powiedział,że na dzień dzisiejszy nie ma podstaw do obaw...nie wiem o co chodziło panu doktorowi w szpitalu,gdy mówił''na moje oko to w 99 % pusty pęcherzyk''........nigdy więcej takich lekarzy...powoli się uspokajam.dziękuje WAM !!!:-)