reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i odpowiedzi

Mońcia - jak już jest coś podbarwionego krwią, to może to już być to ;-) Ja w tej ciąży miałam dużo krwi na wkładce, więc nie odczytuję tego jako sygnał, ale w poprzedniej odszedł rano czop z krwią i wieczorem na porodówkę. Spinanie pleców cały dzień - miałam skurcze krzyżowe.

reklama
a więc musiałam wziąć prysznic , w razie jakby to było dziś to przynajmniej bede czuć świeżość we włosach ;D spakowałam torbę , zjadłam śniadanie , śluz już brązowy był jak byłam w toalecie ....:laugh2: nie wiem czy już dzwonić i mówić mojemu B. o tym że coś się rusza czy poczekać - biedny się w pracy zestresuje ale z drugiej strony będzie miał pretensje że nic mu wcześniej nie powiedziałam

no właśnie , ból jest ale jak na @@@ ... i krzyż ... tak mnie okala od krzyża po dół brzucha....
mroczki przeszły ...

tylko właśnie nie wiem czy mi się te wody nie sączą....
ale dobrze , B. na skuterze w domu będzie w 15 min więc zdąży co by się nie działo :D

A te bóle to takie ciągłe czy cykliczne?? Jak długo już je masz?? Jeśli po 2 h Ci nie przejdzie to bym pojechała na IP

reklama
Ja też bym jeszcze zaczekała, żeby się nie okazało, że to jakieś przepowiadacze... Zwłaszcza jak już masz w razie czego wszystko przygotowane do szpitala to luz. Ale fajnie masz, u mnie nic a nic się nie zapowiada...

Do góry