reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pytania i odpowiedzi

bóle co jakiś czas złapią , potrzyma z minute albo chwile dłużej i przechodzi....
a mam je od godzinki może...bo obudziłam się o 9 , to tak może przed 10 się coś zaczęło ...
myśle że jak się to nie rozkręci to poczekam na jakiś złoty strzał i wtedy IP , mam do szpitala autem 10 min więc wole sobie w domu to przeczekać niż tam siedzieć :-p

Zuzia do dzisiaj myślałam że jakiekolwiek objawy nigdy do mnie nie dotrą a tu nagle taka niespodzianka , gdzie jeszcze lekarz mi mówił we wtorek że najprawdopodobniej miezy 16 a 22 się coś zacznie a tu psikus :p

reklama
mońcia ja też siedzę i czekam na rozwój akcji
pytam R. czy jest zdenerwowany, a on że jeszcze nie :))
no i dobrze po co na zapas się denerwować
nic idę się wykąpać i zobaczymy co będzie dalej hihi :)

jaki tam psikus :d to Kinder Niespodzianka chce wyjść!!! :D nie będziesz się bała jechać sama autem??? lepiej taxi wezwać może kurs za friko bedziesz miała jak powiesz że do rodzącej ma przyjechać :d

nie no B. przyjedzie do domu w 15 min w razie jakby się zaczęło więc nie będę taxi brać :-p tylko czekam aż do mnie sam zadzwoni to wtedy wiem że ma czas gadać a tak mu doopy nie chce zawracać puki co a jeszcze mam kilka rzeczy do zrobienia ' na mieście ' :-D

ej dobra...bez żartów :D skurczyło mnie 10.55 potrzymało minutę , i teraz skurczyło mnie 11.09 i trzymało minutę ;D czekam na kolejne takie skurczenie ,ale to nie jest jakieś mega bolące .... jak na mocny @@@

nie no B. przyjedzie do domu w 15 min w razie jakby się zaczęło więc nie będę taxi brać :-p tylko czekam aż do mnie sam zadzwoni to wtedy wiem że ma czas gadać a tak mu doopy nie chce zawracać puki co a jeszcze mam kilka rzeczy do zrobienia ' na mieście ' :-D

ej dobra...bez żartów :D skurczyło mnie 10.55 potrzymało minutę , i teraz skurczyło mnie 11.09 i trzymało minutę ;D czekam na kolejne takie skurczenie ,ale to nie jest jakieś mega bolące .... jak na mocny @@@

mońcia ciebie to chociaż skurcze biorą jakiejś mnie nic a nic jak na razie

Ja takie skurcze właśnie jak na średnią @ wzięły a za 5 h Gosia była juz na świecie. Tylko u mnie od razu były co 10 min, za jakąś godzinę już co 5 i tak dalej już poszło:-).
Tak więc powodzenia:tak:.

u mnie chyba przepowiadacze w nocy były.. bo jak wstałam z leżenia to się uspokoiło, i bardzo nieregularnie...
Nawet nie wiem, czy to to, bo ból w krzyżu jak na @, a w podbrzuszu mocne kłucie od strony prawego jajnika i potem ból przechodził na całe podbrzusze..
no i biegunka mnie dopadła...
Poszłam spać przed 5-tą dopiero, to mnie M po 11-stej obudził:-D siedzę na piłce i czekam.... :-)

reklama
załatwiłam co miałam załatwić , z pozytywnym skutkiem ;-)

skurcze mam czasami co 14 min czasami co 10 ... hmm... B. już wie , za godzine wraca z pracy , jutro sobie już załatwił wolne zamienił się z kolegą który miał na weekend wyjeżdżać - no trudno jeżeli to nawet fałszywy alarm to mnie to nie obchodzi ...

boli mnie głowa , wkładka jednak już nie jest brązowa , nic na niej nie było ... no i czekam na dalszy rozwój

boli mnie jak na @@@ potrzyma minutę i puszcza...i z krzyża łapie też...

Do góry