reklama

Pytania i odpowiedzi

wika, na rotawirus to biegunka co nie? Bo u nas w domu raczej takich rzeczy się nie przechodzi nawet zwykłych jelitówek.. więc może .. a nie wiem. się zobaczy :tak:

reklama
Tak, biegunka, odwodnienie organizmu, wymioty. My, dorośli poradzimy sobie jakoś, ale takie Maleństwo??? Ja teraz też na pewno zaszczepię Malucha na rotawirusa :tak:

ty możesz nie mieć ale dziecko może szybko złapać
ja zaszczepię własnie ze względu na to że Zuzia chodzić będzie do przedszkola a wiadomo stamtąd szybko można coś przynieść

coś gdzieś czytałam ostatnio, wiesz trzeba by było poszukać.. w powiedz mi kochana , to się gdzieś kupuje te szczepionki i idzie się zx nimi do ośrodka czy w ośrodku się zamawia?

coś gdzieś czytałam ostatnio, wiesz trzeba by było poszukać.. w powiedz mi kochana , to się gdzieś kupuje te szczepionki i idzie się zx nimi do ośrodka czy w ośrodku się zamawia?

to zależy od ośrodka. Ja płaciłam w ośrodku.. a już kumpela w innym ośrodku musiała kupić w aptece i z tym iść do przychodni.... ale tego to sie dowiesz od położnej, która będzie do Was przychodzić po porodzie :)

to zależy od ośrodka. Ja płaciłam w ośrodku.. a już kumpela w innym ośrodku musiała kupić w aptece i z tym iść do przychodni.... ale tego to sie dowiesz od położnej, która będzie do Was przychodzić po porodzie :)
a z tą położną to ja po urodzeniu musze iść zgłościć dziecko do przychodni, i wtedy oni umawiają mnie na wizytę z tą położną i ona przychodzi? tak to wygląda?

reklama
a z tą położną to ja po urodzeniu musze iść zgłościć dziecko do przychodni, i wtedy oni umawiają mnie na wizytę z tą położną i ona przychodzi? tak to wygląda?

Szpital zgłasza do odpowiedniej przychodni, ze się dziecko urodziło. I położna sama przychodzi... ja nie znałam ani dnia ani godziny:-D:-D Wyszłam w sobotę a już w poniedziałek położna była w domu:szok::szok: przyjęlam ją w szlafroku:szok::szok: ale mi było wstyd:-D:-D ale miałam spoko babkę i pocieszzyła mnie, ze to norma:-D:-D

aa i u mnie położna była 5 razy.... co tydzień w poniedziałek:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry