Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mamma- mogę Ci powiedzieć dlaczego tą cesarkę lepiej zniosłaś od poprzedniej...bo my ci kibicowałyśmy i trzymałyśmy kciukasy.
Ja też dzięki Wam doszłam tak szybko do formy:-):-):-):-).
(...) Z resztą jak miałam bóle parte (2,5h ) to nawet przy mnie nie było żadnej położnej i to było najgorsze (mąż biegał po nie a one olewka) (...)
PM - to opisz ją na głównym BB w wątku złota/czarna lista - ku przestrodze innym mamom...A jeszcze dla ciekawości powiem Wam, że trafiłam na położną o której dużo dobrego czytałam wcześniej na necie (że można ją opłacić). Ale swoim zachowaniem ewidentnie pokazała, że jej się skróciło kilka pensji to niech się lekarze męczą.

Brak mi słów...
Mam nadzieję, że szybko zapomnisz o tym koszmarze, a Tosieńka swoim uśmiechem wszystko Ci wynagrodzi;-)!
:-)! Mój to by w takiej sytuacji niebo i ziemię poruszył, żeby tylko ktoś do mnie przyszedł, a całej sprawy nie zostawiłby bez echa, oj nie...!
) co mi podaje, na co, jakie będą skutki itp.itd. Po wieczornej zmianie trafiłam na taką kobietkę, że do rany przyłóż - urodziłam z nią w ciągu 2,5 h od rozwarcia na 3-4 cm... Może teraz też będę mieć szczęście i będę z nią rodzić - cieszyłabym się bardzo gdybym na nią trafiła...
;-)
!!!
?!