reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Asia ale dran :/ Jak wogole tak mogl postapic. Jednak lekarze czasami myslala sobie Ze sa Bogiem.

Niunia Ja niestety nie moge trzymac Sie terminu z om bo go Nie mialam po porodzie :) Dlatego Tylko u mnie bazyjemy Na usg :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nie no jaja jakies, wielce obrazony.. dobrze, ze ta druga dr masz

no i super, ze z l4 sie wyjasnilo, ladnie sie zachowala

koronkaa dobrze, ze wszystko ok :)

Ale chamstwo. Po prostu nie mogę, kurde przecież to nie jest jakiś PRL. Niedawno czytałam u lipcówek opowieści z porodu, no i tu zacytuje:
"Sluchajcie jaka znieczulica byla u mnie w szpitalu...pojechałam o 22 do szpitala bo skurcze co 10min a rozwarcie 1.5cm!!! Tylko. Zostawili mnie. Z łaską.

Teraz najlepsze na porodowce juz wzieli mnie o 11 a o 19.30 bylo cc.!! Wiecie co uslyszalam??? Ja mowie ze nie mam sil!! Ze od 22 mam skurcze do teraz i nie dam rady. Zgadnijcie co lekarz na to??? " chcialo sie kochac???, to trzeba rodzic?" ile pani w ciazy przytyla?? Ja na to ze 21kg a on " potem dziwic sie ze mezowie was nie chca"!!!! Nie moglam uwierzyc w to co slysze"

Nie mogę uwierzyć, że w tych czasach jeszcze takie rzeczy się dzieją.

jakaś masakra po prostu :( dziewczyny nie wierze w to co Wy piszecie...jakie chamstwo na tym świecie :/ tacy ludzie nie powinni wykonywać zawodu w którym ma się kontakt z ludźmi...

No ja tez nie wierze ... oj mój pyskaty maz jakby wpadł do niego to by mu nagadał. I jak zazwyczaj uciszam męża to w takim przypadku bym go jeszcze mocniej nakręciła ;-). Co za kawał chama z tego lekarza. A na tego co Ci odmówił prowadzenia i na tego prostaka na porodówce napisałabym skargi !!! Jak za komuny konowały sie zachowują !!!
Fajnie ze p. doktor od l4 ładnie sie zachowała ... tzn normalnie :-)

Ja na porodówce będę mieć męża. Myślę, że żaden lekarz nie odważy się przy mężu powiedzieć, że mi się seksu chciało, wiec mam teraz cierpieć.

reklama
Asiunia - no nie moge uwierzyć. Jak on tak mógł, żeby odmówić dalszego prowadzenia :szok::wściekła/y:

niunia - fajnie, ze będziesz miała normalnei zwolnienie I nie musisz biegać po lekarzach I się martwić

Do góry