reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Azamama ja też jestem bez gbs i dopiero pobierze mi 3.08 a dziś mamy 35 tc + 3d. Myślę ze wiedzą co robią ;-) ja mam fajnego lekarza i jakoś mi ufam :-)

Gooooooraaco! Idę do zamrażarki po loda! :cool2:

Mika nic sie nie martw tym Gbs bo czytałam ze co 3 kobieta to ma. Tylko jestem ciekawa skąd to sie bierze :/ i akurat w ciazy :( no ale wiele kobiet to ma i podawane maja kroplówki podczas porodu wiec bedzid dobrze :) dzieci tak szybko sie nie rodzą :)

Ja tam dziewczyny mam juz 18kg wiecej wiec u mnie to troszke wiecej tych paczek cukru :) hehe

Jadę zaraz na szczepienie i zosbczyc sie z moja położna mam nadzieje ze utwierdzi mnie w przekonaniu ze nie ma sensu robic tego usg bo wszystkich badaniach ktore miałam jest napisane ze po 36 tc usg podaje inne (-/+ 3tyg) wyniki. Wiec liczę na to :)!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1469615829-bastci.jpeg

A to zdjecie z 31 tyg Adasia i nie wyglądał na chuderlaka wtedy :)

Koronka ale sliczna buźka :-) taka mała pyza :-)

I wlasnie tak siede i mysle ze z nas to jednak grzeczne dziewczynki i kazda czeka do 1.08 :-) tylko 6 sierpniowych dzieci nam sie urodziło wzesniej:-)

A ja byłam u położnej i powiedziała, że jej się nie podoba wielkość dziecka, ze jest malutki :( ona robi to tutaj ręcznie więc najpierw mówię, że to może takie gadanie.. Ale oszacowala wagę na 2400 tyle co miał ostatnio na usg o czym ona nie wie. Może faktycznie nie urósł od tamtego czasu? Bardzo zaczęłam się martwić :( jeszcze ułożony jest jak żabka.. Jutro jadę na badania krwi na wątrobę żeby wykluczyć to swędzenie :(

[emoji173]

Sierpniowka daj spokój nie wiem jak dobra byłby położna to akurat jej bym nie wierzyła w wagę dziecka. Skoro sprzęty są najnowszej generacji i mogą się mylić to co dopiero ona. 'Na oko' podaje Ci wagę i tylko Cie niepotrzebnie stresuje! poza tym z ost badan usg lekarz podal Ci ok 2,5kg to calkiem duzy Dzidzius.

koronkaa wlasnie o takiej fotce marzylam z duzymi polikami juz ♡ zazdroszcze! jaka ma minke smieszna :)

sierpniowka nie nakrecaj sie kochana przeciez takie wazenie to jak wrozenie z fusow jak ona niby to moze oszacowac :o

reklama
Do góry