reklama
Ale sie dziś podjarałam. Pojechałam z M po sklepach- (dostał prykas kupić coś dla kumpla dzidzi bo mu sie urodziło a oni maja taki zwyczaj ze cos sie kupuje) i wchodze do sklepu i co widze???????
Wózio który jest moim faworytem
i mówie do M co o nim sądzi i mu tez sie podoba wizualnie
. Szkoda tylko ze nie mogłam go wymacać bo stał u góry i był zarezerwowany:-(. Ale podchodze do babki i sie pytam czy ten wózio to "Omega" (tak dla pewnosci) a ona ze nie
ze to Hebart. Więc mój M że pewnie podobny. A ja mówie ze dam sobie łeb up.... ze to Omega i zaraz na net i co????
Okazało sie ze Hebart to firma a model Omega

Tak wiec jestem szczesliwa ze bede mogła mojego faworyta jeszcze wymacać zanim sie na niego zdecyduje.
A JEST REWELACYJNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie zakochałam sie w nim za wyglad, wagę, cene i wszytko.
Wózio który jest moim faworytem

Okazało sie ze Hebart to firma a model Omega

Tak wiec jestem szczesliwa ze bede mogła mojego faworyta jeszcze wymacać zanim sie na niego zdecyduje.
A JEST REWELACYJNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie zakochałam sie w nim za wyglad, wagę, cene i wszytko.
Andzia 21
Październikowe mamy'08
jakie fajne ubranka... ja to dostałam troche ubranek od siostry po siostrzeńcach a zakupy zrobie blizej terminu... Wklej czarna zdjęcie wózia
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna super ciuszki ja mam 3 ciuszki ale wsio z krotkimi rekawami musze zaczac dlugie kupowac :-)Gdzie takie kupilas nowe i wsio za 20 zl ????????????????
Normalnie chyba mi kupisz i mi przeslesz ?????????? strasznie tanio ??????/ :-)
Normalnie chyba mi kupisz i mi przeslesz ?????????? strasznie tanio ??????/ :-)
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Kurna 20 zł u mnie to za same tkaie skarpetki by chcieli z 6 zł najmarniej a za komplecik to i z 20-30zł normalnie jakiis ten sklep u Ciebie tani 

reklama
Podziel się: