• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Dzieki dziewczyny, czekam na Wasze kolejne zakupki, tak uwielbiam ogladac te slodkosci...Najgorsze ze do wrzesnia czy pazdziernika jeszcze tyle czasu a sama za cholere sie w to nie zmieszcze hihi

Byłam dzisiaj na zakupach w Focus Park w Bydgoszczy. Odwiedziłam Mothercare, Zarę, Reserved, H&M i kilka jeszcze sklepów i ubranka dla maluszków są po prostu przecudne. Jeszcze nic nie kupiłam ale będę miała nie lada zgryz kiedy przyjdzie mi już kupować:tak:

Ale to jest w sumie taki bardziej kojec ;-)
Mi sie podoba bardziej takie klasyczne drewniane łożeczko, ale u mnie w domku, czyli potem u babci na pewno bedzie stało drugie lozeczko, wiec to juz pewnie bedzie cos typu kojec :-)

No ja wole taki kojec,bo jest uniwersalny,mozna go wszedzie brac i ma fajne duperelki.No,a jak bede jechala do Polski to zawsze moge zabrac ze soba:-)

Dziewczyny-piekne zakupy...Ja kupilam tylko jedne body-w paseczki. Chyba zacznę robić takie powazne zakupy po remoncie-wtedy dowiem się kto mieszka pod miom serduszkiem:-)

reklama
to nie jest kojec tylko łóżeczko:-D
ja mam właśnie takie turystyczne i nie zmieniłam bym na drewniane
w drewnianym Młody uderzał się o szczebelki, dzieci zgryzają drewno z góry poręczy, przeciskają głowę przez szczebelki oczywiście to nie regóła:tak:
Turystyczne wytrzymałe i praktyczne też ma poziomy rególacji dziecko nie zdobi sobie krzywdy itd
ja mam coś takiego tzn tej firmy bardzo podobne
ŁÓŻECZKO BeeBee KOŁYSKA WIBRACJE LAMPKA W-WA (362218203) - Aukcje internetowe Allegro
czarna ty chyba też coś w ten deseń masz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry