reklama
Agniesia25:)
Agniesia25:)
Dzieki dziewczyny, czekam na Wasze kolejne zakupki, tak uwielbiam ogladac te slodkosci...Najgorsze ze do wrzesnia czy pazdziernika jeszcze tyle czasu a sama za cholere sie w to nie zmieszcze hihi
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Dzięki dziewczyny!!!!!
Martynka 1987 wklej link łóżeczka plissssss:-)
To mi wpadło w oko, wiec wstepnie je już wybrałam około miesiąc temu i dalej jest moim faworytem, wiec moze za 2-3 miesiace dalej zdania nie zmienie i zamowimy je:
Hurtow ŁÓŻECZKO Radek VII teak szuflada MATERAC (357931271) - Aukcje internetowe Allegro
Hurtowo ŁÓŻECZKO Radek II teak szuflada MATERAC (357931992) - Aukcje internetowe Allegro
+ pościel:
PIĘĘĘKNA 6-cz POŚCIEL 120x90 TANIA WYSYłKA! (362157592) - Aukcje internetowe Allegro
Ewentualnie taki zestaw:
Łóżeczko Radek II szuflada materac POŚCIEL 7cz (363789613) - Aukcje internetowe Allegro
i może taki rożek

Śliiiczny ROŻEK Drewex AT (357934067) - Aukcje internetowe Allegro
Byłam dzisiaj na zakupach w Focus Park w Bydgoszczy. Odwiedziłam Mothercare, Zarę, Reserved, H&M i kilka jeszcze sklepów i ubranka dla maluszków są po prostu przecudne. Jeszcze nic nie kupiłam ale będę miała nie lada zgryz kiedy przyjdzie mi już kupować

Mi sie spodobalo jedno z tych lozeczek rozowe albo turkusowe
11 modeli KOJEC GRACO WIBRACJE MELODIE * OD SS (355545608) - Aukcje internetowe Allegro

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ale to jest w sumie taki bardziej kojec ;-)
Mi sie podoba bardziej takie klasyczne drewniane łożeczko, ale u mnie w domku, czyli potem u babci na pewno bedzie stało drugie lozeczko, wiec to juz pewnie bedzie cos typu kojec :-)
Mi sie podoba bardziej takie klasyczne drewniane łożeczko, ale u mnie w domku, czyli potem u babci na pewno bedzie stało drugie lozeczko, wiec to juz pewnie bedzie cos typu kojec :-)
majeczka02
Fanka BB :)
Dziewczyny-piekne zakupy...Ja kupilam tylko jedne body-w paseczki. Chyba zacznę robić takie powazne zakupy po remoncie-wtedy dowiem się kto mieszka pod miom serduszkiem:-)
reklama
to nie jest kojec tylko łóżeczko
ja mam właśnie takie turystyczne i nie zmieniłam bym na drewniane
w drewnianym Młody uderzał się o szczebelki, dzieci zgryzają drewno z góry poręczy, przeciskają głowę przez szczebelki oczywiście to nie regóła
Turystyczne wytrzymałe i praktyczne też ma poziomy rególacji dziecko nie zdobi sobie krzywdy itd
ja mam coś takiego tzn tej firmy bardzo podobne
ŁÓŻECZKO BeeBee KOŁYSKA WIBRACJE LAMPKA W-WA (362218203) - Aukcje internetowe Allegro
czarna ty chyba też coś w ten deseń masz??

ja mam właśnie takie turystyczne i nie zmieniłam bym na drewniane
w drewnianym Młody uderzał się o szczebelki, dzieci zgryzają drewno z góry poręczy, przeciskają głowę przez szczebelki oczywiście to nie regóła

Turystyczne wytrzymałe i praktyczne też ma poziomy rególacji dziecko nie zdobi sobie krzywdy itd
ja mam coś takiego tzn tej firmy bardzo podobne
ŁÓŻECZKO BeeBee KOŁYSKA WIBRACJE LAMPKA W-WA (362218203) - Aukcje internetowe Allegro
czarna ty chyba też coś w ten deseń masz??
Podziel się: