• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Wesolutka wózeczek super.
Martynka śliczna wyprawka i wszystko co potrzebne. Myślę, że spokojnie wystarczy.
Justynka chandra nie chandra, zakupy cudowne

Ja mam zwykły laktator ręczny z gruszką canpola i dobrze mi służył, potem siostrze i sąsiadce i teraz znowu będę z niego korzystać. Na elektrycznych się nie znam. Na nawał polecam liście od kapusty i dzidziusia. Za częste i zbyt intensywne odciąganie pokarmu w nawale może uruchomić dodatkowo produkcję mleka, bo to jest sygnał pod tytułem "mamy małego żarłoka, potrzeba więcej mleka" i produkcja się wzmaga. Mi Martynka mocno pomogła, a resztę a potem ściągałam, jak piersi były jeszcze twarde.

reklama
Martynka wow!!!!sporo tego i wszystko takie ładniusie. Mi się nie chciało wszytskiego fotografować, może dlatego, że ja praktycznie wszystko kupiłam o raz i za dużo tego było :baffled: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justynka same słodkości.

Wesolutkaaa- bardzo ładny wózeczek:tak:
Martynka, Justynka- same śliczności dla dzieciaczków:tak:

Ja też mialam ręczny ściągacz pokarmu ale rzadko z niego korzystalam bo mała byla tylko na piersi do 5 go mca i wyjadala wszystko:tak:(najlepszy taki naturalny laktator:-D)

oto moje nabytki:

Załączniki

• bielusie.JPG
    bielusie.JPG
    441,1 KB · Wyświetleń: 80
  • czapunie skarpetunie.JPG
    czapunie skarpetunie.JPG
    421,1 KB · Wyświetleń: 43
  • dresior.JPG
    dresior.JPG
    488,1 KB · Wyświetleń: 82
  • dresior 2.JPG