• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

No własnie ja się zastanawiam nad zakupem laktatora.
I nie wiem czy będzie pokarm czy nie - qrcze.
Liczę, że tak a jak w 3 dobie po porodzie będzie nawał, to i w szpitalu się przyda.

reklama
dokładnie wiec ja wolałam sobie sama wybrac bo jak bym kazała mojemu kupic to chyba by go na miejscu trafiło bo nie lubi jak ktos mu wystawia 10 rzeczy na lade i mówi wybieraj przy tym komentujac ten ma to a tam ten ma tamto wiec mnie wczoraj zaciagnoł do apteki i mowi zebym za wczasu kupiła bo on nie bedzie ganiał za tym czymś bo jeszcze by zły kupił albo by mi cos nie pasowało a to taki zagorzały perfekcjonista wiec musi byc wszystko na cacy :-)

Ja kupiłam ręczny laktator, zapłaciłam podajze 65zł. Mam nadzieje ze sie przyda. Co do elektrycznych to juz kilka osob mi mowiło, ze nie mogło ich uzywac, bo pękały im brodawki, a laktator za mocno "ciagnął", co było bolesne...

A teraz mam dla was obiecane fotki wyprawki dla maluszka:
00000001.jpg

00000002.jpg

00000003.jpg

00000004.jpg

00000005.jpg

00000006.jpg

00000007.jpg

00000008.jpg

00000009.jpg

Tylko śniegu brak :-p ... ale niedługo zacznie się białe ... pieluchowe szaleństwo.
magdziunia dziś w DDTVN mówili, że w Zakopanym spadł śnieg przez co synoptycy zapowiadają wczesną zimę:sorry2: Więc będą akurat te kombinezony.
Next kombinezon miś 3-6 miesięcy 62-68 cm (441140812) - Aukcje internetowe AllegroTaki kombinezonik dostałam...może trochę kolorek bardziej jak kawa z mlekiem:tak::-D
kaka82 śliczny misiowaty kombinezon:-)
Martynka1987 słodkości dla dzidziusia:-)
wesolutkaaaa wózeczek super:tak:

Piekna wyprawka:tak:
a ja mam pytanie do dziewczyn ktore biora laktator do szpitala. ja tez biore tylko nie wiem co z nim wczesniej zrobic:confused:wyparzyc, wysterylizowac czy jak..?:confused:bo ja nie wiem zupelnie co zrobic:zawstydzona/y:

Dzieki dziewczyny :-) W sumie to troszke nazbieraliśmy tych ciuszkow, a wszystko sami kupowalismy. Mi sie najbardziej podobaja te kompleciki, w sumie wszystkie kupione u takiej babki, co prowadzi mały komis, ładne ma ciuszki, niektore całkiem nowe, nawet firmowe i w sumie za przystępną cenę. Juz z Patrykiem stwierdzilismy ze na razie ciuszkow nie kupujemy, chyba ze cos naprawde fajnego (taniego) wpadnie nam w oko. A jeszcze babka od ktorej wynajelismy mieszkanko, obiecała nam przysłac ciuszki po swoim wnuczku, wiec czekamy :-)
W sumie to myslalam ze dostane cos od znajomych albo rodzinki, bo juz duzo kolezanek, kuzynek itd, ma dzieci, ale teraz wiekszosc sobie zostawia ciuszki albo pozycza tylko najblizszym.

Blond na moim laktatorze pisze, ze mam go normalnie wygotowac tak jak butelki itp. Zobacz czy nie ma nic o tym w instrukcji od Twojego.

reklama
Justynka piękne rzeczy. Gębusia się śmieje do nich.

Asiu ja mam zamiar kupić ręczny laktator i też nie bardzo się orientuję czy go w domu wyparzyć wcześniej - to znaczy części ciągnące mleko.

Martynko śliczności - i ile tego wow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry