• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Kaka, Wanilia - bardzo ładne te Wasze kombinezon !! ja taki polarkowy będę musiała jeszcze kupić ...

A do mnie dzisiaj przyszedł laktator :-) :-) :-) ehhh... a ja póki co nie mam najmniejszych śladów mleka czy siary..nic nic nic...zupełnie nic..... hormny coś się opóźniają z pracą !! !! !!

Dziewczynki sliczne zakupki :-)
Aniu nie jestes osamotniona ja tez nic anic mi nie cieknie co prawda od czasu do czasu cos gestego nie za wiele poleci ale sporadycznie

aniu teraz nic a potem jak sie nam zwali w 3 dobie to bedziemy sie modliły o to zeby tylko samo chciało zleciec i zeby nas tak cyce nie bolały jak pewnie beda przy nawale pokarmu :-)

Kobietki kombinezoniki rewelka:)
Nasz wózek wygląda tak tylko że ma inne kolorki ,rewelacyjnie sie go prowadzi sam płynie.

wózek s4 formuła baby zero unisystem ( spacerówka +gondola +fotelik samoch. ) casualplay - 2323.00 zł

Dziewzyny ja wcześniej jak naciskałam na pierś to aka szczypta kropelki sie pojawiała a teraz nic bo ciągle smaruje maściami bo tak mnie brodawki swędzą a czasem kłują że trudno wytrzymać jeszcze nie karmie a tu już trza smarować.Co do laktatora ja sie narazie wstrzymuje z zakupem bo jeśli sie okaże że mała nie chce ssać albo jakies problemy będą to pieniądze wydam na marne,a jak będzie wszystko ok to chce jakiś niedrogi elektryczny co polecacie?

reklama
wózeczek super co do laktatora to nie poradze ja kupiłam w sumie najtanszy z doczepaina buteleczka do której ma sie zbierac mleko i nawet jak mnie sie nie przyda to oddam bratowej bo ona ma termin na 11/11/08 wiec miesiac po mnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry