• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

My teraz testujemy pieluchy z lidla i jestem zadowolona, bo najgorszy dla mnie okres przejściowy wagowo (ok 8 kg) i pampersy 4-9 już za małe, przesikiwał ostatnio każdą. Bella happy są teraz w realu po 43 zł 86 sztuk, ale dla mnie to za duża paczka, bo obawiam się, że wyrośnie z tych też zanim się skończą. A chusteczki które ja kupuję, to cały czas baby dream z rossmana. Teraz są chyba po 15 zł za 4x80 szt.

A z prezentów na roczek, to Martynka dostała osiołka na biegunach, którego się przestraszyła, domek teletubisiów i organki, poza tym klocki takie plastikowe większe i lalkę. W sumie trudno jest kupić coś na pierwsze urodziny, bo dzieci są za mądre na większość zabawek i jeszcze na za mało dojrzałe na resztę. Ja miałam teraz problem z chrześniakiem i ostatecznie kupiliśmy mu dużą ciężarówkę. Poza tym nasze dzieci październikowe, to też kilka rzeczy odpada. Ale ja nie myślałam co dla Bartka, bo w sumie jeszcze czas.

Nasz Miki te już wyrósł z tych do 9kg,zaciasne się zrobiły,a i ostatnio ociera sobie swoje fałdki i kupa wylatuje bokami grrr...tyle,że musimy dokończyć pakę...kurcze jak te małe tyłeczki szybko rosną A jakie kupujesz w lidlu pieluszki?w sumie u nas nie am lidla,ale mój M po drodze do pracy ma i może bym mu dała bojowe zadanie kupienia

reklama
Kochaniutkie tu w tej ulotce jest ta mata

Aktualna gazetka promocyjna - Supermarkety Intermarché ...i lubisz zakupy (str 12 13)naprawde fajoska mnóstwo roznych dzwięków a na kolejnej stronie sa kompleciki bawełniane za 9,99 zajefajne tez kupiłam małemu ale błekitny
Śliczna i oby przyniosła dużo małych radości :tak::-)

Moli - Ja teraz też używam pampersów 3 i tylko się modlę, żeby wreszcie skończyć tą pakę, bo już ledwo je zapinam..:baffled: Kupiliśmy w promocji 3 opakowania,a teraz już za to wiem na przyszłość, że nie ma się co tak rozpędzać.;-)Ogólnie to od narodzin używam Libero i baaaardzo sobie chwalę..:tak::tak::tak:

Aktualna gazetka promocyjna - Supermarkety Intermarché ...i lubisz zakupy (str 12 13)naprawde fajoska mnóstwo roznych dzwięków a na kolejnej stronie sa kompleciki bawełniane za 9,99 zajefajne tez kupiłam małemu ale błekitny

czarna dzięki za namiary,chyba zadryndam do mamy i powiem jej o tym,bo u nas nie mam Intermarche,musialabym jechac do Gdanska...a babcia niech kupuje dla wnusia,za tydzien jedziemy do moich rodzicow,bo moj M idzie do szpitala na operacje nochala...

KASIU ja uzywalam tez te chusteczki co ty ale jakos od poczatku mnie one nie pasuja HIHIHIHI a glownie chodzi aby niuni pasowaly Ale Tej pasuja kazde a ja tycha baby drem nie lubie

KATE u nas w biedronce na srodku sa takie kosze z roznymi rzeczami Wiecie czasem w biedronce sa jakies naczynia,ubrania nawet ,buty i rozne inne rzeczy i te chusteczki byly wlansie tam
MOLI ciekawe czy u ciebie one beda ?

AHA a ja sie wkurzam bo jeszcze nie przyszedl ten szczeniaczek uczn iaczek Razem z nim tylko u kogo innego zamawialam ta grzechotke Ona przyszla w poniedzialek a piesek nie :-(
Dzwonilam tam wczoraj do nich i mowili ze zostalo wyslane w piatek 13 i juz powinno dosjc ale jakos dlugo idzie :-(

Fajne rzeczy a ja niestety musiałabym aż do Warszawy jechać do tego sklepu.
Za to wypatrzyłam tam naprawdę ciekawe rzeczy - np, blender taki sam mam w domku.
Te zielone spodenki ogrodniczki są słodkie.

Dorotko może już dziś przyjdzie przesyłka.
Ja czekam na odcisk bobasa.

No i list z allegro aktywacyjny, bo jak narazie to zamawiałam na konto męża.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry