moli81
Mamuśka Mikuśka
My teraz testujemy pieluchy z lidla i jestem zadowolona, bo najgorszy dla mnie okres przejściowy wagowo (ok 8 kg) i pampersy 4-9 już za małe, przesikiwał ostatnio każdą. Bella happy są teraz w realu po 43 zł 86 sztuk, ale dla mnie to za duża paczka, bo obawiam się, że wyrośnie z tych też zanim się skończą. A chusteczki które ja kupuję, to cały czas baby dream z rossmana. Teraz są chyba po 15 zł za 4x80 szt.
A z prezentów na roczek, to Martynka dostała osiołka na biegunach, którego się przestraszyła, domek teletubisiów i organki, poza tym klocki takie plastikowe większe i lalkę. W sumie trudno jest kupić coś na pierwsze urodziny, bo dzieci są za mądre na większość zabawek i jeszcze na za mało dojrzałe na resztę. Ja miałam teraz problem z chrześniakiem i ostatecznie kupiliśmy mu dużą ciężarówkę. Poza tym nasze dzieci październikowe, to też kilka rzeczy odpada. Ale ja nie myślałam co dla Bartka, bo w sumie jeszcze czas.
Nasz Miki te już wyrósł z tych do 9kg,zaciasne się zrobiły,a i ostatnio ociera sobie swoje fałdki i kupa wylatuje bokami grrr...tyle,że musimy dokończyć pakę...kurcze jak te małe tyłeczki szybko rosną A jakie kupujesz w lidlu pieluszki?w sumie u nas nie am lidla,ale mój M po drodze do pracy ma i może bym mu dała bojowe zadanie kupienia
:-)
Kupiliśmy w promocji 3 opakowania,a teraz już za to wiem na przyszłość, że nie ma się co tak rozpędzać.;-)Ogólnie to od narodzin używam Libero i baaaardzo sobie chwalę..