• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama

Ta chusta jest rewelacyjna! Myślę mocno czy sobie nie sprawić. Mam już jedną i też jest fajna, ale przekłada się ją tylko przez jedno ramię i kurcze plecy do wymiany po dwóch godzinach. A to widzę jak plecak zrobione. :tak:

Ta chusta jest rewelacyjna! Myślę mocno czy sobie nie sprawić. Mam już jedną i też jest fajna, ale przekłada się ją tylko przez jedno ramię i kurcze plecy do wymiany po dwóch godzinach. A to widzę jak plecak zrobione. :tak:
Mnie też strasznie kusi ta chusta.. :tak: Rozchorowałam się na jej punkcie..:tak:Przejrzałam u nas w dziecięcych marketach, no,ale niestety nie ma.. :-(, więc albo zamówię z allegro (o ile się uda), albo ze strony producenta.. :tak: No chyba, że do tego czasu znajdę coś baaardzo podobnego..;-)

U mnie były już trzy podejścia do chusty. Jedną kupiłam taką, że strach: wór był wielki, a do tego czarna. Raz małą wsadziłam w śpiochach jasnych i wyglądała okropnie. Na szczęście udało się oddać;-) Ta druga jest lepsza tylko nie krzyżuje się na plecach. A teraz takie odkrycie... M mnie zamordzi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry