reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

My jesteśmy cały czas na pampersach - chusteczki do pupy zmieniliśmy na Nivea i J&J są drogie u nas 9,90 za paczkę...ale mały nie ma po nich czerwonej pupy. A po innych i chusteczkach pampers ma...:confused: Lecę zobaczyć co nowego na allegro:tak:

reklama
ja używałam mokrych chusteczek pampers i pieluch też ale ostatnio się przerzuciałam na chusteczki dzidziuś. nie widze żadnej różnicy a są tańsze. a pieluchy dostałam od ciotki z rosmanna i bardziej mi pasuja od pampersów. są milutkie i po bokach mają zaczepy gumowane i uciągliwe więc pieluszka sie nie wrzyna. ja polecam.

ja przetestowalam zielone huggiesy i jak dla mnie super sa.tak samo jak pampersy.a chusteczki to najbardziej lubie pampersy bo zapach lubie.ale swietne sa tez granatowe Happy.teraz jeszcze kupilam jakies chusteczki z Huggiesa bo kosztuja ok 6 zl.zobaczymy co to za cudo:)

Ja do pupci używam teraz Dzidziusia chusteczek.
Są dobre i takie jakby kremowe.
Świeży zapach.

Ale pieluszki to tylko Pampers - number one u nas.

A ja dzis chce kupic SLINIAKI bo mam 2 a i tak niunia po godzinie lub wiecej pluje marchewka :-) i wsio jest brudne hihihi
I jakis talerzyk i szkucce dla dziecka chce kupic :-)
Jade do innego miasta dzis wiec przy okazji sie tam rozejze
:-)
w biedronce sa fajne komplety talerzyków dziś maemu kupiłam za 7 zł:tak:

A po zatym dziś przeglądałam gazetki i fajne rzeczy od jutra beda w Intermarche (czy jak to sie tam pisze:baffled:) i w netto. Jutro chce jechać właśnie do inter..:tak:

Mi jeśli chodzi o chusteczki to wszystko jedno. Chociaż kupiłam takie z Lidla i za mało mokre były jak na mój gust i był problem z wytarciem pupki.
Teraz mamy huggisy ale czerwone i są takie same jak happy - sztywne...

reklama
Dziewczyny może to zbyt odległe pytanie, ale zastanawiałyście się co kupicie swoim maluszkom na 1 urodzinki????
W sumie to chciałabym coś takiego innego, niepowtarzalnego.

Do góry