• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

aniusuperoska sprawa,a cos takiego mozna kupic u nas wogole czy tylko o ile dobrze widze w Szwecji?tylko latem to juz sie chyba nie przyda,co?to chyba tylko na teraz,hmm?

reklama
aniusuperoska sprawa,a cos takiego mozna kupic u nas wogole czy tylko o ile dobrze widze w Szwecji?( Danii ;-)) tylko latem to juz sie chyba nie przyda,co?to chyba tylko na teraz,hmm?
Myślę, że chusty te nadają się na każdą porę roku ;-).
Podobną do tej pierwszej, można nabyć na allegro i tu posłużę się linkiem, który zamieściła Majeczka
CHUSTA ELASTYCZNA :5m: WIELE KOLORÓW BAWEŁNA ECO (552704364) - Aukcje internetowe Allegro.
Tej drugiej nie zauważyłam na polskich aukcjach..

aniu dzięki za linka,superowska sprawa,chyba sie zastanowie nad kupnem na wakacje w gory,choc wozek chyba tez wezmiemy

dorotko a po ile dada chodza?chyba sie wybiore:-)

a ja musze sie pochwalic,ze kupilismy dzis przez neta wozek x-lander x1,bylismy dzis w kilku sklepach i juz go wycofali z produkcji,a jest najlepszy jesli chodzi o tereny gorskie i wertepy,jako jedny ma amortyzacje na cztery kolka i poprzeczke ma na normalnej wysokosci,bo inne widzialam maja na wysokosci glowy dziecka...kurcze ostatni wozek dorwalismy i to za 830zl z przesylka gratis:-)w sumie ciezki wozek,ale jest gites:-)

My teraz testujemy pieluchy z lidla i jestem zadowolona, bo najgorszy dla mnie okres przejściowy wagowo (ok 8 kg) i pampersy 4-9 już za małe, przesikiwał ostatnio każdą. Bella happy są teraz w realu po 43 zł 86 sztuk, ale dla mnie to za duża paczka, bo obawiam się, że wyrośnie z tych też zanim się skończą. A chusteczki które ja kupuję, to cały czas baby dream z rossmana. Teraz są chyba po 15 zł za 4x80 szt.

A z prezentów na roczek, to Martynka dostała osiołka na biegunach, którego się przestraszyła, domek teletubisiów i organki, poza tym klocki takie plastikowe większe i lalkę. W sumie trudno jest kupić coś na pierwsze urodziny, bo dzieci są za mądre na większość zabawek i jeszcze na za mało dojrzałe na resztę. Ja miałam teraz problem z chrześniakiem i ostatecznie kupiliśmy mu dużą ciężarówkę. Poza tym nasze dzieci październikowe, to też kilka rzeczy odpada. Ale ja nie myślałam co dla Bartka, bo w sumie jeszcze czas.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry