reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Martynko fajne - a ja mam dość swojego drewnianego krzesełka.
Mały strasznie wierci się w nim i zjeżdża w dół przez co uciska brzuszek.
Chyba zainwestuję w inne krzesełko do karmienia.

Hmmm ... a jak coś mówię źle to mąż się denerwuję bo dotał je w prezencie od siebie z pracy.
Na przyszłość jest fajne - bo stoliczek mały i krzesełko ale teraz to koszmar.

Hmmm ... a jak coś mówię źle to mąż się denerwuję bo dotał je w prezencie od siebie z pracy.

Zgadzam sie...nas to spadek po starszych siostrzenicach, lekko zniszczona ceratke ma...a ja bym chciała insze;-)

wyskoczyłam wczoraj do H&M kupić coś dla koleżanki bo 2 dni temu urodzła córeczkę i... kupiłam coś ale dla mojej córci :-p
SLICZNE A CORUNIA WYGLADA JAK MODELKA :tak:
Super zakupy. Też marzy mi się córeczka i te różowe śliczności :-D

A to nasze ostatnie zdobycze:-)
Super i Jak fajnie mozna chlopczyka ubrac ;-)
Choc wiem co macie na mysli :tak:
a ja się zapomniałam pochwalić,kupiliśmy w niedzielę nosidełko turystyczne w HiMountain,dziadek dał kasiorę,więc zaszaleliśmy:cool2:najpierw chodziliśmy po centrum,żeby sprawdzić jak sie będzie Miki zachowywał i strasznie mu się podobało,oczopląsu dostał i ludzie brechali z jego fryzury,a ten śmiał się do nich,pokazywał język i wkładał palca do nosa (afujjj,ostatnio to jego zabawa)bleee,dzisiaj tak właśnie nawciskał sobie zupki do nosa,że frida poszła w ruch bleee
:-D:-D
Ja przeżyłam koszmar z termoopakowaniem :tak:
Otóż miałam takie uniwersalne z Canpola.
Na spacerze (to akurat były czasy apogeum wrzeszczenia w wózeczku)
chciałam dać pić Izuni, żeby się zamknęła na chwilkę, a tu D....A.
Butelka się zaklinowała i nijak się nie dało wyciągnąć.
Zdesperowana rozszarpałam termoopakowanie wyrywając z niego kawałki styropianu i uratowałam moją księżniczkę herbatką rumiankową :-)

A to moje ostatnie zakupy:
GEORGE__UROCZE DZIEWCZĘCE BOJÓWECZKI_LATO_6-9 (658718968) - Aukcje internetowe Allegro
2 PARY- KRÓTKIE OGRODNICZKI, ROZM. 86 (657283925) - Aukcje internetowe Allegro
early days- TRUSKAWKOWY KAPELUSIK, 45- 46 CM (655511254) - Aukcje internetowe Allegro
M&S- SUPER KAPELUSZ W KWIATY, 46-47 CM (655511242) - Aukcje internetowe Allegro
TINY TED- ŚLICZNA TUNICZKA- SUKIENKA, 6-12 M (660462975) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE- FAJNY KAPELUSZ Z KWIATKAMI, 47 CM (655511265) - Aukcje internetowe Allegro
CHEROKEE____UROCZE LNIANE SPODENKI___6-9 m (660222295) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT____ŚWIETNE KRÓTKIE SPODENKI____6-9 m (660261695) - Aukcje internetowe Allegro
ZASZALALAS ;-)
Malena - ekstra ciuszki!! i jak niedrogo wychodzą!!
Ja wylicotowałam pakę:
ODLOTOWY CHŁOPCZYK 1-2 latka az 36 szt z ANG (651842345) - Aukcje internetowe Allegro
Droga, ale za to bardzo dużo ciuszków, do tego 9 ciuszków w tanich kupiłam (postaram się fotki zrobić) i mam już zapas na najbliższe czasy :-)
Ustnija - my też jesteśmy bardzo zadowoleni, tylko ciężki
Moli - jakie doładnie macie nosidło?? HiMountain czy Vaude?? My właśnie chcemy Vaude kupić w sklepie HiMountian.

dziewczyny - które krzesełko się Wam bardziej podoba?? czy jakieś inne polecacie? zależy mi, żeby wysokość była regulowana.
http://www.allegro.pl/item652286194_krzeselka_4baby_krzeselko_do_karmienia_3_kolory.html
http://www.allegro.pl/item654411567_krzeselko_do_karmienia_baby_design_pepe_2009.html
http://www.allegro.pl/item657887487_bardzo_ladne_krzeselka_do_karmienia_i_zabawy.html
Mnie sie 2 i 3 najbardziej podoba
Tez fajne to krzeselko
Martynko fajne - a ja mam dość swojego drewnianego krzesełka.
Mały strasznie wierci się w nim i zjeżdża w dół przez co uciska brzuszek.
Chyba zainwestuję w inne krzesełko do karmienia.

Zgadzam sie...nas to spadek po starszych siostrzenicach, lekko zniszczona ceratke ma...a ja bym chciała insze;-)

Dziewczyny jakbym siebie slyszala
naszego drewnianego Oliwka mi zjezsza Zawsze chcialam inne krzeselko wlasnie takie jakie kupujecie Zastanawiam sie kupic z kasy za pit ALE POWIEDZCIE MI DOSWIADCZONE MAMY NA JAK DLUGO TAK NAPRAWDE PRZYDA SIE TAKIE KRZESELKO ????????

reklama
Do góry