• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Gosia ja mam z Baby Ono taki zestaw - miseczka co sie wode wlewa zeby ciepło trzymało, łyzeczka i widelczyk taki zaokroglony i kubek treningowy. Młody juz chce sam sobie lyzke trzymac, a na widelczyk mu cos nabijam to ladnie do buzki sam wsadza :-) Az mi wyrywa :-) he he

dziewczyny w biedronie są zajefajne rajstopki dla naszych smyków z frotty!!! za 6,99 kupiłam małemu 4 szt:tak::tak:
Jutro zrobie foty i wam pokaze bo są kapitalne
Niestety piżamek już nie było:crazy:

Dorotka jak Bóg da i bedziesz miała więcej dzieci nawet nie będziesz wiedziała kiedy Ci się wszystko nazbiera:-D:-D:-D

dziewczyny w biedronie są zajefajne rajstopki dla naszych smyków z frotty!!! za 6,99 kupiłam małemu 4 szt:tak::tak:
Jutro zrobie foty i wam pokaze bo są kapitalne
Niestety piżamek już nie było:crazy:

Dorotka jak Bóg da i bedziesz miała więcej dzieci nawet nie będziesz wiedziała kiedy Ci się wszystko nazbiera:-D:-D:-D
Też kupiłam Radkowi te rajstopki :tak:
CZARNA oj dokladnie te wiecej dziecie to tylko BOG MOZE MI DAC :-) hehehe

O sztuccach jeszcze nie myslalam (ale mam Was od myslenia hihihi )Wlasnie widzialam widelczyki i lyzeczki takie pozaginane :-)
Trzymam kciuki za Waszą przyszłą gromadkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry