Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Malena - z niań polecam babyono... naprawdę ma spory zasięg !!
ELEKTRONICZNA NIANIA BabyOno GWARANCJA HIT CENOWY (891771549) - Aukcje internetowe Allegro
Malena ja mam taka nianie Baby Ono na zbyciu. Praktycznie jej nie uzywalismy. Musiałabym tylko poszukac kartonik. Jest z lampka i kolysanką Oddam za 70zł + przesyłka.
strasznie kusi mnie coś takiego: !!!Grająca Fontanna HAPPY BALL z kulkami!!! (891834276) - Aukcje internetowe Allegro
byliśmy ostatnio u znajomych których synek to ma i Alicjja była zafascynowana
tylko nie wiem z jakiej okazji namówić P. na zakup tego.... nawet do 1 dnia wiosny jeszcze daleko ;-)

Bartek takie ma i bardzo lubi się tym bawić, ale przewraca np do góry nogami tak że kulki wylatują albo wrzuca tam małe zabawkistrasznie kusi mnie coś takiego: !!!Grająca Fontanna HAPPY BALL z kulkami!!! (891834276) - Aukcje internetowe Allegro
byliśmy ostatnio u znajomych których synek to ma i Alicjja była zafascynowana
tylko nie wiem z jakiej okazji namówić P. na zakup tego.... nawet do 1 dnia wiosny jeszcze daleko ;-)