reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Czarna ja myślę, ze to na czyste pampersy ta torba. Ja to widzę tak, że jak mamusie mają przewijaki na łóżeczko to zaraz pod ręką mają torbę z pieluchami i chusteczkami a w przyborniku mogą mieć np. sudocrem.

Agniesia moja koleżanka ma taka karuzelę i jest bardzo zadowolona. Ja sama też chce podobną kupić tylko mi się najbardziej podoba taka z misiami;-)

Justynka zegarek ma cos w sobie. Ja niestety nie noszę..sprawdzam czas w komórce.

reklama
Justynka fajniusie!
Aga mi sie tez podoba Twoja karuzela ale ja juz wybrałam podobnie jak Kaka z misiami tyle ze ja chce takie pluszaki spiace na podusi :)) a nie wiem jaka Kaka ma upatrzona

Ja niestety nie pomogę. Doświadczone mamuśki pewnie ocenią. Jak dla mnie wygląda ok;-)

Poradzcie mi jakiś dobry fotelik samochodowy (nosidełko) Mam na oku ten...FOTELIK SAMOCHODOWY CITI MAXI COSI BONUS $$W-wa$$$ (407170470) - Aukcje internetowe Allegro
Ale nie jestem do końca przekonana...chciałabym zeby to było bezpieczne...
Majeczko te foteliki sa bardzo polecane.Ja niestety mimo iz patrze na bezpieczenswto patrze tez na cene. Dla mnie jak posiadaja wszystkie certyfikaty bezpieczenstwa to sa OK a firma to inna sprawa:cool2:
Tylko bez urazy proszę

reklama
Dzięki:tak:zamówię więc taki fotelik. Mogę sobie teraz na niego pozwolić bo wózek kupimy dopiero z becikowego... Mieszkamy już sobie fajnie po tym remonciku-ale nie jest zakończony...jeszcze korytarz i niewielkie poprawki w łazience...chcemy to wszystko zrobić przed narodzinami Maluszka. Moi rodzice kupują już dla Rubenka wszystko co tylko mogą-Kochanych ma dziadków (choć początki były trudne z dziadkiem....bo moja mama:-D)
Myślę jeszcze o przewijaku i laktatorze (też nie wiem jaki wybrać bo się na tym nie znam...pomóżcie:zawstydzona/y:)

Do góry