J
reklama
blond_20
Czarownica
ona jest super tylko do 9 kg
ja tez sie rozgladam
J
justyneczka
Gość
no Lili ma juz ponad 7 mysle k 8 będzie teraz ale nie widze była na niego za duża, nadal sie w nim topi i buja sie ok, jest 5 chyba poziomów bujania
A nam dzis kurier dostarczył CHUSTĘ. Będziemy ostro ćwiczyć i na wiosnę mam nadzieję wyróbujemy w terenie. Ale się cieszę!!! Jest śliczna.
Dam Wam znać jak nam poszły pierwsze próby wiązania, ale na razie jestem przerażona grubością instrukcji...
Dam Wam znać jak nam poszły pierwsze próby wiązania, ale na razie jestem przerażona grubością instrukcji...
kate28 ja używam chusty i jestem bardzo zadowolona. Mam elastyczną ale powoli muszę zmienić na plecionkę. Z początku też bałam się tych wiązań ale teraz przynajmniej opanowałam te podstawowe i jest nieźle
Jedynie wada tego to ciężar mojego małego potworka który niestety nie chce iść w dół tylko w górę. 
kate28 ja używam chusty i jestem bardzo zadowolona. Mam elastyczną ale powoli muszę zmienić na plecionkę. Z początku też bałam się tych wiązań ale teraz przynajmniej opanowałam te podstawowe i jest nieźleJedynie wada tego to ciężar mojego małego potworka który niestety nie chce iść w dół tylko w górę.
![]()
a jaką chcesz kupić chustę? ja wybrałam Hoppediz z www.chustomania.pl
A ja zakupiłam dziś gryzaczek TT, bo młody się slini na potęgę i wszystko do buzi pcha i gryzie. No i spostrzegłam mała biała kropeczkę w miejscu prawej dolnej jedynki
nie wiem co mam o tym mśleć
w każdym razie dziąsła nie sa gładziutkie w dotyku 
Maćko był przeszczęśliwy
Na początku szok i oczy jak 5 zl, bo chciał possać jak smoka a tu mu wszystko ucieka. Później załapał, ze trza gryźć, ale jeszcze w buźce nie umie sam utrzymać i musiałam mu przytrzymywać. On za to z luboscia chwytał gryzaczek łapkami i przekomicznie wyglądał próbując trafić w buzie, jak sobie gryzaczek wyjął 
W kazdym razie radoche miał taka, ze mlaskał jakby gumę żuł i walił łapkami i nóżkami w leżaczek z uciechy

Maćko był przeszczęśliwy

W kazdym razie radoche miał taka, ze mlaskał jakby gumę żuł i walił łapkami i nóżkami w leżaczek z uciechy

Tffu z tymi ząbkami. Lepiej niech jeszcze posiedzą w dziąsełkach i się mineralizują.
A ten gryzak to jest taki niby smoczek
Gryzak, gryzaczek Tommee Tippee 2szt. 3-etap róz (525974771) - Aukcje internetowe Allegro
Gryzak DZIĄSEŁKO Tommee Tippee 1 szt róż (527366325) - Aukcje internetowe Allegro
A ten gryzak to jest taki niby smoczek

Gryzak, gryzaczek Tommee Tippee 2szt. 3-etap róz (525974771) - Aukcje internetowe Allegro
Gryzak DZIĄSEŁKO Tommee Tippee 1 szt róż (527366325) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: