reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
KASIU buciki sliczne :-)I wlasnie o taka hustawke mi chodzi :-)

Zaciekawlilyscie mnie tym ogrodem :-)

Ja myslalam dla malej o krzeselku to karmienia i hustawce Krzeselko drewniane urzywane dostalam od tesciowej ale nie ma krzeselku tej deseczki coby polozyc jedzonko podczas karmienia Maja sie zapytac tych ludzi od ktorych to maja A jak nie to cos z ta puleczka na krzeselko wykabinuje Wiec od biedy to krzeselko do karmienie bede miala :-)
Hustawke chce kupic ale Oliwia musi do niej siedziec wiec narazie jest jeszcze czas.Postaram sie nazbierac na taka kase A jak nie to moze po jej pierwszych urodzinach jej kupie jak jakas kasa wpadnie hiihhi.Przeciesz jak kupie jej hustawke jak skonczy roczek to nie bedzie za pozno :-)
Wiec chyba po chrzcie skusze sie na ten ogrodek bo widze ze jestescie zadowolone no i na dlugo sie ten ogrodek przyda ;-)

Dorotka musisz sie zarejestrowac.oni Ci wtedy wysla list z kodem zebys mogla sie normalnie zalogowac.a pozniej juz tylko kupujesz, placisz jak chcesz(w banku, przez internet, na poczcie ) i Ci wysylaja:)

fajny ten Ogródek, ale ja to nie mam aż tyle miejsca w domu... kołyska, mata, leżaczek i już się ledwo z tym mieścimy... chyba przy drugim dzieciaczku :-D i tak dobrzez, że salon duży to można się ze wszystkim rozłożyć...

my dostaliśmy cały karton klockow, siatę maskotek i torbę książek, ale część u mamy, a część u dziadków moich, bo naprawdę miejsca nie mam

Ja teraz noszę się z zamiarem kupna kojca, cos mniej więcej takiego:
DUŻY, WYSOKI, TANI KOJEC 6 ELEMENTÓW - ZAPRASZAM (520538740) - Aukcje internetowe Allegro

Dostalismy co prawda na gwiazdke łóżeczko turystyczne, ale słyszałam, że nie powinno się ich używać jako kojców. Ponoć są za małe, ograniczają widoczność (te elementy z siatki) i ogólnie nie sprzyjają rozwojowi. - tak przynajmniej twierdzi Paweł Zawitkowski.
Tylko jeszcze nie wiem, gdzie by to upchnąć.... Już i tak brakuje mi miejsca np. na kołyske, z której Adaś wyrósł, a którą mam zamiar trzymać dla kolejnej dzidzi.... :cool2:

reklama
Do góry