reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Wklejam zdjątka termometru:

Bardzo ładnie pokazuję temperaturę i szybko - wyświetlany zakres temperatur od 32 st C ~ 42,9 st C.
Dokładność urządzenia +/- 0,2 st C

Automatycznie się wyłącza po 3 minutkach, a naciskając dowolny guzik uruchamia.

Mierzenie temperatury na czole albo w uchu - tu zdejmuje się specjalną końcówkę.
Urządzonko zapamiętuję 30 pomiarów - z datą i godziną kiedy było robione.

reklama
Magdziunia czy Ty ten termometr kupiłaś w aptece, czy w jakimś sklepie? Ja szukam takiego dousznego z małą końcówką, a teraz mam kasę z chrzcin, to bym przeznaczyła coś na takie cudo.

Dorota my mieliśmy w rodzinie huśtawkę tego typu SUPER HUŚTAWKA LUNA DO DOMU JAK I DO OGRODU!! (523330444) - Aukcje internetowe Allegro i ona się nadaje jak dziecko dobrze siedzi. Korzystałam z niej na działce, potem używaliśmy jej w domu i na balkonie. Dla Bartka już się nie nada, ale może uda mi się gdzieś używaną dostać, to na pewno skorzystam.

My dostalismy na gwiazdke taki od dziadków i jest nawet ok. Tylko, ze on jest do 9kg, a Rafałek ma w nim jakos te nozki przykorczone:
Fisher-Price USPOKAJAJĄCY LEŻACZEK NOWY (519078247) - Aukcje internetowe Allegro

A te mi sie podobają, moze pozniej jakis taki kupimy albo komus podpowiemy, bo sa az do 18kg.:
FISHER PRICE M7930 LEŻACZEK BUJACZEK 0-18KG + BON (522328854) - Aukcje internetowe Allegro
5000 SPRZEDANYCH LEZACZEK FISHER PRICE L0539 + BON (522328415) - Aukcje internetowe Allegro
Leżaczek 2 w 1 FISHER_PRICE!!!!!!!!! (525348619) - Aukcje internetowe Allegro
Leżaczek-Bujaczek Link a Doos FISHER-PRICE!!!! (525348955) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze to mi sie podoba:
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (521725583) - Aukcje internetowe Allegro
U nas w Gdyni w hurtowni kosztowało 199zł...

Ogolnie to mamy juz karuzelke, 2 maty podobne - kojce (słon i zyrafa), lezaczek fisher price, chodzik-bujak, samochodzik taki plastikowy na ktory dziecko moze siadac, pałąk do fotelika, zawieszka do wózka, kregle pluszowe... heh, ja nie wiem co pozniej dziadkowie, chrzestni itd chca małemu kupowac... No i oczywiscie ful grzechotek, kilka maskotek i jakies mniejsze zabaweczki tez mamy :-D ehhh tylko gdzie to wszystko składowac...

A co do puzzli piankowych my chcemy kupic, tylko takie zeby nie miały małych elementów. Powiedzcie mi mamuski juz starszych dzieci czy jak są np. te pojazdy małe dziecko umie wyjac taką częsc z tej pianki?? Pewnie tak?? A tam malutkie elementy, moze do buzki wkładac :-( Dlatego patrzałam zeby były duze kawałki i na razie nie kupiłam...

Martynka mój Maciek dostał ten ogródek muzyczny od Mikołaja.Jest bardzo fajny tylko strasznie głośno gra a nie ma nic żeby go przyciszyć.

Kasiu ja kupiłam ten termometr w sklepie z dziecięcymi rzeczami - tam mają prawie wszystko.
Stał na półce - ja go złapałam w przelocie i zadowolona jestem z niego.
Popytaj w aptece - może mają.

Czy można coś więcej o tym termometrze :sorry2:?

A u nas przyszły zimowe buciki dla Bartka :rofl2:
514929432

są cieplutkie i milutkie :-)
świetne a byly dla dziewczynek? podaj mi link:zawstydzona/y:

Jeszcze to mi sie podoba:
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (521725583) - Aukcje internetowe Allegro
U nas w Gdyni w hurtowni kosztowało 199zł...

quote]
Ogrodek polecam fajny i moja niunia jest zachwycona!! na allegro z przesylka dalam 145zl POLECAM

Kamilek ten ogródek dostał na chrzciny i też lubi się tam bawić, ale podkładke na nogi zdjeliśmy bo jest za długo

reklama
Do góry