reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
dziewczyny, JA ZNOWU Z PYTANIEM czy wypada do chrztu mieć bladziusieńko różowy płaszczyk? czy biały musi być jednak? do tego byłaby biała reszta tzn czapka, rajstopki a buti -są jakieś fajne białe właśnie? widziałyscie może gdzieś? takie buty buty nie buty kapcie, no podeszwa miekka. a sukienki jeszcze nie wybrałam. widziałam śliczną Ralpha ale łososiową:cool: w komplecie z białym body z kołnierzykiem. słodziucho.

ja zamówiłam butelki lovi 4 bo mam 2 i nonstop myje, i gryzaczki te tt do buzi, może to zamiast smoczka, bo już się nauczył i ssie jak nie rączke to dolną warge, a smoka dalej nie

Justynka jak najbardziej może być! teraz dzieci sa chrzczona niekoniecznie w białych ubrankach:tak:
A to ostatnie zakupy dla mojej niuni;-) Nika432.jpg

Nika433.jpg

Nika434.jpg

Anai ja mam właśnie taki kojec i jest na prawdę fajny, bo można skręcić tylko 4, 5 lub 6 tych ścianek. My przede wszystkim z 5 korzystaliśmy. Tylko jest pewien kłopot :sorry2: nasza Martyna nauczyła się z tym cholerstwem chodzić. Dla niespełna rocznego dziecka przesunięcie tych ścianek na dywanie czy panelach nie stanowi problemu :sorry: M podklejał gumą, ale ona wtedy nauczyła się to lekko podnosić i szalała po całym pokoju siejąc spustoszenie po drodze :-D Ja kupiłabym teraz taki kojec z podłogą. Fakt, że trzeba wtedy zmontować cały, ale mam wrażenie, że jest mniej stresujący w użyciu :-D

Anai ja mam właśnie taki kojec i jest na prawdę fajny, bo można skręcić tylko 4, 5 lub 6 tych ścianek. My przede wszystkim z 5 korzystaliśmy. Tylko jest pewien kłopot :sorry2: nasza Martyna nauczyła się z tym cholerstwem chodzić. Dla niespełna rocznego dziecka przesunięcie tych ścianek na dywanie czy panelach nie stanowi problemu :sorry: M podklejał gumą, ale ona wtedy nauczyła się to lekko podnosić i szalała po całym pokoju siejąc spustoszenie po drodze :-D Ja kupiłabym teraz taki kojec z podłogą. Fakt, że trzeba wtedy zmontować cały, ale mam wrażenie, że jest mniej stresujący w użyciu :-D

KASIA usmialam sie :-DAgentka z Twojej Martynki :tak:
JUSTYNA jak najbardzier blado rozowy moze byc Tak jak MInisia mowila teraz niekoniecznie chrzci sie w bialych ciuszkach :tak:

MINSIA sliczny tez sweterek :tak:

dziewczyny, JA ZNOWU Z PYTANIEM czy wypada do chrztu mieć bladziusieńko różowy płaszczyk? czy biały musi być jednak? do tego byłaby biała reszta tzn czapka, rajstopki a buti -są jakieś fajne białe właśnie? widziałyscie może gdzieś? takie buty buty nie buty kapcie, no podeszwa miekka. a sukienki jeszcze nie wybrałam. widziałam śliczną Ralpha ale łososiową:cool: w komplecie z białym body z kołnierzykiem. słodziucho.
jak najbardziej mozna moja miała rózowiutki jak znajde płyte ze zdjeciami to ci wkleje;-)

reklama
Do góry