Minisia to były tylko te. Jakaś wyprzedaż sklepu. Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro wkleiłam namiary na tą babkę, ale widzę, że bucików już nie ma.
N o wlasnie wczoraj tak zrobilam i tez to zauwazylam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Minisia to były tylko te. Jakaś wyprzedaż sklepu. Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro wkleiłam namiary na tą babkę, ale widzę, że bucików już nie ma.
już kojec? szybko :-) rzeczywiście trochę miejsca zajmuje...
Anai ja mam właśnie taki kojec i jest na prawdę fajny, bo można skręcić tylko 4, 5 lub 6 tych ścianek. My przede wszystkim z 5 korzystaliśmy. Tylko jest pewien kłopotnasza Martyna nauczyła się z tym cholerstwem chodzić. Dla niespełna rocznego dziecka przesunięcie tych ścianek na dywanie czy panelach nie stanowi problemu
M podklejał gumą, ale ona wtedy nauczyła się to lekko podnosić i szalała po całym pokoju siejąc spustoszenie po drodze
Ja kupiłabym teraz taki kojec z podłogą. Fakt, że trzeba wtedy zmontować cały, ale mam wrażenie, że jest mniej stresujący w użyciu
![]()
jak najbardziej mozna moja miała rózowiutki jak znajde płyte ze zdjeciami to ci wkleje;-)dziewczyny, JA ZNOWU Z PYTANIEM czy wypada do chrztu mieć bladziusieńko różowy płaszczyk? czy biały musi być jednak? do tego byłaby biała reszta tzn czapka, rajstopki a buti -są jakieś fajne białe właśnie? widziałyscie może gdzieś? takie buty buty nie buty kapcie, no podeszwa miekka. a sukienki jeszcze nie wybrałam. widziałam śliczną Ralpha ale łososiowąw komplecie z białym body z kołnierzykiem. słodziucho.