reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
O to Rafała prezenty na chrzest :-)
KRZESEŁKA MAJA - AŻ 4 KOLORY - SUPERPROMOCJA ! (684072844) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZ. BABY DREAMS SIMPLE OTW. BOK - PROMOCJA (685537801) - Aukcje internetowe Allegro
SPACER. PARASOLKA BABY DESIGN JET -WAŻY TYLKO 7kg (677289023) - Aukcje internetowe Allegro

FONTANNA Z PIŁECZKAMI gratisy -wysyłka 8,50zł (686609481) - Aukcje internetowe Allegro

Mielismy dla niego z chrztu 1500zł, 1000 wydalismy, a 500 odłoze mu na jakąś ksiazeczke albo cos z tym rodzaju :-) Tak bym nie kupiła gdyby nie ten chrzest... Na szczescie goscie sypneli kaska i moglismy sami powybierac co sie przyda :-)

Ostatnia edycja:
Kate mamy podobny fotelik dla małego;-)
Martynka nie ma to jak pozytecznie wydac pieniążki. U nas na chrzest tez była tylko kasa i jeszcze jej nie wydalismy:-p tzn wydalismy (pozyczylismy) do autka brakowało:-D:-D:-D
A zakup Fajniutkie napewno mały bedzie zadowolony

Pytałaś Czarna jak ta moja prasolka Graco Mojo.
Już przetestowana i jestem bardzo zadowolona.
Nie ma tego komfortu, co w zwykłym wózku, ale jest zwrotna stabilna, solidnie wykonana, łatwo się składa i rozkłada, pozycja leżąca i daszek fajny.
Koszyk na zakupy w sam raz.
Super!

Odebrałam dzisiaj ta fontanne, byłam osobiscie bo babka z Gdyni.
Ogolnie fajna sprawa, Rafał się strasznie cieszył jak ją zobaczył, ale chyba jest jeszcze troche za mały. Bo te piłeczki skaczą, a on próbujac je łapac cały czas to przewraca, rozbiera na czesci itd. Ale ogolnie jestem zadowolona :-)

Kupiłam u niej jeszcze za 15zł: WESOŁY KIWAJĄCY BUSIK z pasażerami (684630229) - Aukcje internetowe Allegro

Pytałaś Czarna jak ta moja prasolka Graco Mojo.
Już przetestowana i jestem bardzo zadowolona.
Nie ma tego komfortu, co w zwykłym wózku, ale jest zwrotna stabilna, solidnie wykonana, łatwo się składa i rozkłada, pozycja leżąca i daszek fajny.
Koszyk na zakupy w sam raz.
Super!

No to fajnie ze za taka niska kase wózeczek naprawde sie sprawdza:tak::tak::tak::tak: Ja narazie namietnie ogladam wózeczki jak kupujaca sie zdeklaruje na 100% wtedy bede szukac:-p

Martynka fajniutki ten pojazd:tak::tak:

Kurna fajne sa te fontanki moze i ja sie skusze ale wtedy na bank mój M mnie z domu wyrzuci:-D:-D:-D:-D

Ja jutro powinnam dostac mój Espiro Jet :-) Zobaczymy czy bede zadowolona, jest bardzo podobny do Coneco traffic, tylko lzejszy :-)

reklama
fajne zakupki dziewczyny :tak:
Martynka my Jetem jeździmy od ok. dwóch tygodni, no i jak na parasolkę to jestem bardzo zadowolona, owszem amorki nie te ale to w końcu parasolka. Sprawdziła się też po pagórkach, kocich łbach itp. ;-) Iga drzemki sobie w niej ucina, tylko stópki jej wystają, ale za to oparcie ma wysokie, długo głowa nie będzie wychodziła. Acha, zdjęłam barierkę bo jakoś nam wydała się niepotrzebna. Budka zajefajna, nie trzeba żadnych parasolek doczepiać, super chroni przed słońcem. Kupiliśmy u tego gościa z Gdyni, z ceny nie zszedł ale dorzucił taką fajną drugą folię na cały wózek, no i chciałam ciemnoniebieską ale nie miał, więc jest zielona. Ten gościu ma chyba jakąś większą korzyść ze sprzedaży coneco bo do końca nas usilnie namawiał i jeszcze jednych którzy kupowali wózek, na coneco Polo dał nawet 50 zł rabatu, ale one cięższe.

Do góry