reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Czarna kurteczka super.Ja też musze zrobić przegląd ale brak mi czasu. W czoraj byliśmy kupić panele do przedpokoju i do Jaguśki pokoju i farby i Jaguśce kupiłam bidon z Nuby bo ogląDALIśMY SIEDZONKA bo niedługo trza zmienić ale ten co nam sie naprawde podobał z tej samej firmy co mamy wózek 890 zł troche dużo ale jest do 25 kg a później podkładka więc i może sie opłaca.Teraz mase kasy nam idzie na to mieszkanie a tu jeszcze trza go użądzić ehh i jeszcze salon i pokój z laptopem ale to na końcu. Czarna a jaki wózek kupiłaś? Ja jak byłam w czoraj w tym sklepie były świetne spacerówki za 500zł a na allegro są i wszedzie za 900zł bo teraz wyjdzie nowy dizajn i wysprzedają ale był naprawde rewelka, aż mnie kusiło no ale ja mam super wózio i nie potrzebuje takiego choć jak lecieliśmy pożyczyłam wózek zwykkły od szwagierki bo jej 250zł kosztuje a z tymi bagażami to tam żucają jak nie wiem i jak coś to bym jej odkupiła.Szkoda było mojego.Zresztą ona już go nie używa:)

A ja mysle ze nie cena jest najwazniejsza, czesto placi sie ze firme.
U zosi mialam zwykla spacerowke za100 i jezdzila dlugo, ani razu sie nie zepsula:tak: A wyglad...kupujemy dla siebie,dziecku obojetnejest czy jezdzi wniebieskim,rozowym czy zielonym, musi byc wygodny poprostu:tak:

Magda ale to nie chodzi o to z tą ceną tylko np przy naszym wózku jest zajebisty komfort jazdy wózek praktycznie sam jedzie i jesty wygodny i naprawde rewelacyjny dla dziecka a kolor mam hujowy bo czarny i wkładke zieloną chodziło o to jaki wózek jest jak pożyczyłam tamten na wyjazd to nie wiedziałam jak prowadzić a na iachu nie było mowy żeby jechał, to samo jest z tym siedzonkiem jest do 25 kg i ma ileś tam pasów i ocenili go w wypadkach jako najbardziej bezpieczny.O to chodzi.

MI tez nie chodzilo o cene;-) Wiesz ja nie mam jakos taniego wozka dla stasia, jezdzi mi sie nim dobrze, aczkolwiek ktos inny posiadajac taki sam moze byc niezadowolony, no i musze pchac go sam jezdzic skubany nie chce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Ja bardzo duzo dobrego slyszalam o wozkach spacerowych coneco, i jakos tak bardzo drogie nie sa, bo kosztuja kolo 250 zl:tak:ale wiesz jeslli koos stav, ma duzo kasy to niech kupuje wozki za 900, dla mnie to bylo by szkoda kasy, wolalabym cos innego kupic za te pieniazki dzecku:tak:
Co do fotelikow nie bede sie spierala, bo wiadomo ze powinno sie patrzec na parametry i wytrzymalosc, a pozniej na cene;-)
A wiesz ze wymyslono fotelik (polak zreszta go wymyslil;-)) ktory daje takie bezpieczenstwo ze przy wielkim wypadku dziecko wychodzi niemal bez szwanku??:-)

A wiesz ze wymyslono fotelik (polak zreszta go wymyslil;-)) ktory daje takie bezpieczenstwo ze przy wielkim wypadku dziecko wychodzi niemal bez szwanku??:-)

pewnie chodzi ci o ten, co wyglada jak taka banieczka duza, gdzie podczas ostrego hamowania 'lezanka' dziecka zgodnie z zasada bezwladnosci przesuwa sie do optymalnej pozycji.... Ale to tylko dla maluszkow :)
Polak wymyslil, Polak zainkasowal fundusze (to byla amerykanska wersja tego programu z pomyslem na biznes) i..... i na razie koniec, bo projekt jest caly czas w fazie testow... A POlak jachtem plywa przeogromnym, bandere amerykanska sobie powiesil i hulaj dusza :cool:

reklama
Do góry