reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Hihi super Czarna.
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Czarna kurteczka super.Ja też musze zrobić przegląd ale brak mi czasu. W czoraj byliśmy kupić panele do przedpokoju i do Jaguśki pokoju i farby i Jaguśce kupiłam bidon z Nuby bo ogląDALIśMY SIEDZONKA bo niedługo trza zmienić ale ten co nam sie naprawde podobał z tej samej firmy co mamy wózek 890 zł troche dużo ale jest do 25 kg a później podkładka więc i może sie opłaca.Teraz mase kasy nam idzie na to mieszkanie a tu jeszcze trza go użądzić ehh i jeszcze salon i pokój z laptopem ale to na końcu. Czarna a jaki wózek kupiłaś? Ja jak byłam w czoraj w tym sklepie były świetne spacerówki za 500zł a na allegro są i wszedzie za 900zł bo teraz wyjdzie nowy dizajn i wysprzedają ale był naprawde rewelka, aż mnie kusiło no ale ja mam super wózio i nie potrzebuje takiego choć jak lecieliśmy pożyczyłam wózek zwykkły od szwagierki bo jej 250zł kosztuje a z tymi bagażami to tam żucają jak nie wiem i jak coś to bym jej odkupiła.Szkoda było mojego.Zresztą ona już go nie używa
A ja mysle ze nie cena jest najwazniejsza, czesto placi sie ze firme.
U zosi mialam zwykla spacerowke za100 i jezdzila dlugo, ani razu sie nie zepsula
A wyglad...kupujemy dla siebie,dziecku obojetnejest czy jezdzi wniebieskim,rozowym czy zielonym, musi byc wygodny poprostu
U zosi mialam zwykla spacerowke za100 i jezdzila dlugo, ani razu sie nie zepsula

wesolutkaaa
Fanka BB :)
Magda ale to nie chodzi o to z tą ceną tylko np przy naszym wózku jest zajebisty komfort jazdy wózek praktycznie sam jedzie i jesty wygodny i naprawde rewelacyjny dla dziecka a kolor mam hujowy bo czarny i wkładke zieloną chodziło o to jaki wózek jest jak pożyczyłam tamten na wyjazd to nie wiedziałam jak prowadzić a na iachu nie było mowy żeby jechał, to samo jest z tym siedzonkiem jest do 25 kg i ma ileś tam pasów i ocenili go w wypadkach jako najbardziej bezpieczny.O to chodzi.
MI tez nie chodzilo o cene;-) Wiesz ja nie mam jakos taniego wozka dla stasia, jezdzi mi sie nim dobrze, aczkolwiek ktos inny posiadajac taki sam moze byc niezadowolony, no i musze pchac go sam jezdzic skubany nie chce

Ja bardzo duzo dobrego slyszalam o wozkach spacerowych coneco, i jakos tak bardzo drogie nie sa, bo kosztuja kolo 250 zl
ale wiesz jeslli koos stav, ma duzo kasy to niech kupuje wozki za 900, dla mnie to bylo by szkoda kasy, wolalabym cos innego kupic za te pieniazki dzecku
Co do fotelikow nie bede sie spierala, bo wiadomo ze powinno sie patrzec na parametry i wytrzymalosc, a pozniej na cene;-)
A wiesz ze wymyslono fotelik (polak zreszta go wymyslil;-)) ktory daje takie bezpieczenstwo ze przy wielkim wypadku dziecko wychodzi niemal bez szwanku??:-)

Co do fotelikow nie bede sie spierala, bo wiadomo ze powinno sie patrzec na parametry i wytrzymalosc, a pozniej na cene;-)
A wiesz ze wymyslono fotelik (polak zreszta go wymyslil;-)) ktory daje takie bezpieczenstwo ze przy wielkim wypadku dziecko wychodzi niemal bez szwanku??:-)
pewnie chodzi ci o ten, co wyglada jak taka banieczka duza, gdzie podczas ostrego hamowania 'lezanka' dziecka zgodnie z zasada bezwladnosci przesuwa sie do optymalnej pozycji.... Ale to tylko dla maluszkow
Polak wymyslil, Polak zainkasowal fundusze (to byla amerykanska wersja tego programu z pomyslem na biznes) i..... i na razie koniec, bo projekt jest caly czas w fazie testow... A POlak jachtem plywa przeogromnym, bandere amerykanska sobie powiesil i hulaj dusza

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAGDA ja mam wlasnie taki z coneco za niecale 300 zl czy jakos tak hihi I jest ok :-)
Podziel się: