Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Carola ja z Toba wypije jak chcesz... zreszta i tak przerwę muszę) i ciastko tez mam)
Moja panna tez śpi głównie na brzuchu etap z pupka w górze ma juz za sobą teraz różne figury odstawia na naszym łózku) dzis spala w poprzek wtulona całkiem we mnie
Olivka!!!!!! Jak to NIE WYPIJE?! Oczywiście, że wypije, nawet CZY!!! :-)
Malowałam GIRAFE dla Frania )))
Olivka - czy Ty masz numer tel. do KUOTA? Bo ja mam jeszcze blokadę, i nie mam możliwości posłać esemesa z tymi radosnymi nowinami dotyczącymi WIOLI...a wiem, ze KUOTKA by te informacje bardzo uszczęśliwiły )
My juz po zakupach. Pospala mi sie corunia w drodze powrotnej, wiec ja przenioslam do lozeczka, a ten baran nadal jej sie tlucze pod oknem!
A oto moje dzisiejsze zdobycze:
Wlece jeszcze potem doczytac, co u Was, a teraz zmykam malowac listwy - M. mnie wmanewrowal w to, ale za pomoc dzis w nocy teraz ja jemu chce pomoc. O, taka ze mnie dobra babka!
Rurka piękny ten Wasz Zuzinek!!!!!! Tylko patrzeć i podziwiać!!
Kiedy to moje było takie malutkie... chociaż im starsze tym fajniej Zobaczysz zresztą sama)
A jak tam Zuzinkowa mamusia?
Mary super zakupy I masz racje że pomagasz A tak wogóle to śliczna Mia na suwaczku!!!
A ja zaraz zmykam do mojej niuńki jeszcze tylko jakieś 45 min jazdy autobusem (mam nadzieję że trafie na jakis z klimatyzacją....) Miłej reszty dnia)
Monia a dziękuję, coraz lepiej ściągneli mi dzisiaj szwy i o niebo lepiej jest się ruszać. Najgorzej mnie martwi to, że mam bardzo mało pokarmu- ale nic na siłę- jak się nie uda karmić cycem to zostaniemy na butli i tyle.
A co tam u Was dziewczyny??