reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Carola ja z Toba wypije jak chcesz... zreszta i tak przerwę muszę:)) i ciastko tez mam:))

Moja panna tez śpi głównie na brzuchu:) etap z pupka w górze ma juz za sobą:) teraz różne figury odstawia na naszym łózku:)) dzis spala w poprzek wtulona całkiem we mnie:)

Olivka!!!!!! Jak to NIE WYPIJE?! Oczywiście, że wypije, nawet CZY!!! :-)
Malowałam GIRAFE dla Frania :-D)))

Olivka - czy Ty masz numer tel. do KUOTA? Bo ja mam jeszcze blokadę, i nie mam możliwości posłać esemesa z tymi radosnymi nowinami dotyczącymi WIOLI...a wiem, ze KUOTKA by te informacje bardzo uszczęśliwiły :))

Ostatnia edycja:
My juz po zakupach. Pospala mi sie corunia w drodze powrotnej, wiec ja przenioslam do lozeczka, a ten baran nadal jej sie tlucze pod oknem! :angry:
A oto moje dzisiejsze zdobycze:

DSC_0559.jpgDSC_0560.jpgDSC_0561.jpgDSC_0562.jpg

:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Wlece jeszcze potem doczytac, co u Was, a teraz zmykam malowac listwy - M. mnie wmanewrowal w to, ale za pomoc dzis w nocy teraz ja jemu chce pomoc. O, taka ze mnie dobra babka! :-D

Buziaki dla kazdej!

Rurka piękny ten Wasz Zuzinek!!!!!! Tylko patrzeć i podziwiać!!
Kiedy to moje było takie malutkie... chociaż im starsze tym fajniej:) Zobaczysz zresztą sama:))
A jak tam Zuzinkowa mamusia?

Mary super zakupy:) I masz racje że pomagasz:) A tak wogóle to śliczna Mia na suwaczku!!!

A ja zaraz zmykam do mojej niuńki:) jeszcze tylko jakieś 45 min jazdy autobusem (mam nadzieję że trafie na jakis z klimatyzacją....) Miłej reszty dnia:))

reklama
Monia a dziękuję, coraz lepiej :) ściągneli mi dzisiaj szwy i o niebo lepiej jest się ruszać. Najgorzej mnie martwi to, że mam bardzo mało pokarmu- ale nic na siłę- jak się nie uda karmić cycem to zostaniemy na butli i tyle.
A co tam u Was dziewczyny??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry