reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry!

Lil - dziekuje, kochana za tak dobre wiesci!!! :-):-) Ciesze sie, ze zabieg sie udal i ze Wiola wraca do sil! A powiedz, wiesz moze, czy da sie pociagnac lekarzy do odpowiedzialnosci za to, co spotkalo Wiole?

Paulina - wspolczuje marudzenia! Oby zabki szybko wyszly!

Monia - trzymam kciuki, by zabki wylazily bezbolesnie!

Mia tez dzis marudna, jakos zasnac nie moze, ale to chyba dlatego, ze cholera tluka sie jej robotnicy pod oknem!!! :angry::angry: Moze w koncu zasnie, bo spiaca... W nocy byl RYK o 3.30 i 5.30, ale M. do niej wstawal. Dospalysmy obie do 8.00, a M. pojechal do pracy o... 6.30 (zaczyna o 8.00-8.30...)... Bidak moj! :baffled:

Ja wybieram sie z Mia na zakupy. Musze jej uzupelnic ubranka, bo juz wyrasta z rozm. 68, a z 74 mam malo... I sobie sukienke na chrzciny chce kupic, bo to juz w niedziele! :szok:

Milego wtorku!

reklama
Bardzo sie ciesze, ze Wioli wracaja siy! Zeby tylko znow za szybko jej ze szpitala nie wypisali... No nic. Oy juz teraz poszlo z gorki i zeby w konca mogla byc z dziecmi!

Widze, ze prawie wszystkie kolezanki gdzies dzis lataja. U nas pogoda okropna i leje. Samochod skontrolowany, zarejestrowany, maz odwieziony do pracy a ja z trudem, ale jednak, znalazlam po 20 minutach miejsce do zaparkowania i jestem w domu.

Buzi!

Carolineee - fajowy!

Pok - hej!

Moja niunia jakas niespokojna... Przebudzila sie, bo zasnela na brzuszku i chyba ja raczka bolala, bo ja znalazlam w takiej dziwnej pozycji. Bidulka moja...

Mary a moja mała jak jej nic nie jest, to śpi właśnie na brzuszku z buzią wtuloną w ochraniacz;)) muszę jej kiedyś fotkę zrobić-i tak fajnie jakby klękała bo ma pupę do góry wypięta-pierw myśleliśmy że jej tak nie wygodnie i ją poprawialiśmy, ale się budziła potem co chwilę-więc daliśmy jej spokój i potrafi tak przespać całą noc;)) może Mia też będzie z tych śpiących na brzuszku???;))

Gdzie wszyscy?
Zagadajcie mnie...zaczynam się denerwować przed jutrzejszą rozprawą...

hej Mary :)

hej Paula :)

a ja usiadlam z karteczkami itelefonami, zeby wszystko pozalatwiac i co?
- lekarz od nosa ma zajeta asystentke - prosze zadzwonic pozniej
- laska od szukania mieszkan - skrzynka glosowa
- polozna prowadzaca szkole rodzenia w domu - skrzynka glosowa

no zesz... :-D:szok::-D

Paula DZIĘKUJĘ :* :))) CZEKAŁAM NA TAKĄ WIADOMOŚĆ Z UTĘSKNIENIEM!

WIOLU kochana :*:*:* bardzo się cieszę, że wracasz do zdrowia. Wielki BUZIAK!!!

Paulina - moze... Ale obudzila sie z placzem, wiec ja przekrecilam... A fotke wstaw koniecznie! :-)

OK, zmykamy na babskie zakupy z moja mala. :-) Pochwale sie potem, co jej kupilam. :-D

Milego dzionka!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry