pok : wlasciciel ( pojedyncza osoba tak ?) - propriétaire ( proprio w=na codzien

)
Proprietaire to wiem

chodzilo mi o to jak po polsku wyjasnic co to "regie" (nie mam dr znakow). Bo to takie duze i male firmy, ktore posiadaja mieszkania I nimi zarzadzaja. Bo to nawet nie sa spoldzielnie przeciez. Ccoiaz nie wiem czy we fr tak samo ten system wyglada.
Karola kciuki trzymam!
Mary tu spacerowek najwiecej jest maclarena, chicco i bebeconfort.
I cokolwiek Ci sie tam dzieje mary trzymam kciuki za poprawe i przesylam moc pozytywnej energii.
Lil nie wiemco tam sie u Ciebie dzier, ze taka smutna marudka cie napada ale jak nie chcesz, to nie mow. cos w tym jest, ze problemy innych ludzi pomagaja psychicznie zniesc wlasne i nabrac dystansu.
codo martynki to tak jak dziewczyny napisalu obserwuj i jesli zauwazysz cos innego, niepokojacego to do szpitala. Z ospa nie pomoge. Ja mialam jak mama byla w ciazy z siostra i mimo, ze sama ospe przechodzila, to kazali jej oddac mnie do babci. Z tego co pamietam u noworodkow jest niebezpieczna ale juz u polrocznych bobasow nie. Trzymaj sie kochana cieplutko!
WcZoraj jak wstalam przed 6 rano, to poszlam spac po polnocy. Niby spalam dzis do 9:30 ale jestem wycienczona. Oczy bola, miesnie bola... Chyba jeszcze poleze i podrze,ie. Dopiero na 17 musze jechac po wozek

u nas niezmiennie od kilku tygodni niecale 20 stopni i na zmiane deszcz ze sloncem. W piatek do pl - mam nadzieje, ze tych upalow juz nie bedzie.