reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Carola - właśnie mi się obudziła po 15 minutach spania (wstała o 5) - więc standard. Ale mam nauczkę i już jej nigdy nie zostawię nawet na sekundę na łóżku. Maciuś mi nigdy nie spadł. Wtedy chyba bardziej uważałam czy jak...

reklama
pok : wlasciciel ( pojedyncza osoba tak ?) - propriétaire ( proprio w=na codzien ;) )

Proprietaire to wiem :) chodzilo mi o to jak po polsku wyjasnic co to "regie" (nie mam dr znakow). Bo to takie duze i male firmy, ktore posiadaja mieszkania I nimi zarzadzaja. Bo to nawet nie sa spoldzielnie przeciez. Ccoiaz nie wiem czy we fr tak samo ten system wyglada.

Karola kciuki trzymam!

Mary tu spacerowek najwiecej jest maclarena, chicco i bebeconfort.
I cokolwiek Ci sie tam dzieje mary trzymam kciuki za poprawe i przesylam moc pozytywnej energii.

Lil nie wiemco tam sie u Ciebie dzier, ze taka smutna marudka cie napada ale jak nie chcesz, to nie mow. cos w tym jest, ze problemy innych ludzi pomagaja psychicznie zniesc wlasne i nabrac dystansu.
codo martynki to tak jak dziewczyny napisalu obserwuj i jesli zauwazysz cos innego, niepokojacego to do szpitala. Z ospa nie pomoge. Ja mialam jak mama byla w ciazy z siostra i mimo, ze sama ospe przechodzila, to kazali jej oddac mnie do babci. Z tego co pamietam u noworodkow jest niebezpieczna ale juz u polrocznych bobasow nie. Trzymaj sie kochana cieplutko!

WcZoraj jak wstalam przed 6 rano, to poszlam spac po polnocy. Niby spalam dzis do 9:30 ale jestem wycienczona. Oczy bola, miesnie bola... Chyba jeszcze poleze i podrze,ie. Dopiero na 17 musze jechac po wozek :)
u nas niezmiennie od kilku tygodni niecale 20 stopni i na zmiane deszcz ze sloncem. W piatek do pl - mam nadzieje, ze tych upalow juz nie bedzie.

Dobra, po rozprawie, szybko poszło, ok 20minut. Sędzia odroczyła na 1czerwca bo ten ''człowiek'' nie złożył wszystkich dokumentów potrzebnych... Mam nadzieję, że będzie po mojej myśli, oczywiście nie powstrzymała się i wydarła do sędziny, że: ''wzięła telefon i uciekła na Majorkę do burdelu'', ''utrzymywałam ją i 3ciego tatusia jej dzieciaka'' ( to o mnie wszystko ).
Ja byłam twarda i rzeczowa, nie licytowałam się z nią i mam nadzieję, że sędzia wie co i jak. :)

Liluś - ja mam taką swoją osobistą filozofię, że każdy musi się zmierzyć z trudami, smutkami i "pechami", każdy ma do wyrobienia swoje MINIMUM, Ty już je wyrobiłaś, i teraz będzie tylko LEPIEJ i LEPIEJ :tak: Bo to minimum to także radości, powodzenia i tak zwana dobra passa, której Ci bardzo życzę :*

Olivka - dzięki za esemesa :* Twoja postawa zostanie na pewno zauważona :)) SUPER, że się wykazałaś żelazną dyscypliną :)))

Carola brak słów na ta kobiete normalnie... dobrze że nie dałaś się wkręcić w głupie pyskówki. Ja myślę że ona przez te wszystkie swoje gadki to dodatkowo zniechęca sąd do siebie i mając do wyboru was a ją z pewnością wygracie wy!!

Gdzie były propozycje zabawek dla maluchów??? bo coś pamiętam że była taka dyskusja ale to było w czasach PRZED turkami a wtedy niewiele mnie obchodziło... Jak juz oprzytomniałam to zaczynam myślec o roczku dla małej... od wczoraj siedzię na allegro ale nic mi sie nie podoba.

Monia tyle, że to była sprawa z powództwa cywilnego, ona mnie pozwała.
Najśmieszniej było jak mąż zapytał czy może zostać na sali w charakterze widza, sędzia, że owszem a mamunia: ''NIEE, NIE ZGADZAM SIĘ''. Sędzia jej mówi, że nie ma prawa się nie zgadzać bo sprawa jest jawna a ta pyskówa, że nie bo nie:-D
Podziwiam spokój sądu.... ehhhh. Oby się skończyło pomyślnie w następnym tygodniu.

reklama
monia - fatalnie, ale się nie poddaję :) Boris walczy w butelką, a ja z nim :)) W dzień jeszcze nie jest tak źle, bo są jakieś alternatywy typu, kaszka, zupka, chrupki...nocą natomiast przechodzimy horror. Dzisiaj od godziny 3 do 4:12 nie wypuszczał cycka z buzi....trochę sobie popłakałam, ale wiem, że to nie będzie wiecznie trwać, że niebawem nastąpi ten cudowny dzień i moje cycki będą służyły jedynie lub aż do PODZIWIANIA, a nie do konsumpcji :-) Dzięki za zainteresowanie :*
Jestem przez to rozdrażniona i wolę się nie udzielać, bo mogę pogryźć :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry