reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jejuś ale Zuzinek śliczniutki!!! Oleńka i Remiś z mamusią także;)))

Kout no męczą się nasze dziewczynki, męczą z tymi ząbkami-oby im jak najszybciej wyszły!!!

my dalej gorączkowo i marudnie...ale ząbkowanie przebiła dziś awaria wodociągów-cały dzień bez bieżącej wody...na szczęście mamy zapas mineralnej do picia a moi rodzice mają studnie głębinową na działce i daliśmy radę...ponoć ma być tak jeszcze jutro

no nic, mówię grzecznie kolorowych,papa

reklama
ehhh mam ja te godziny pisania :rofl2:
maly do 22 walczyl , nie wiem z czym jeszcze za bardzo , ale plakal okropnie , jak nie on :( biedak moj maly .. teraz spi , ale czasami cos postekuje jeszcze sobie
a ja czekam na meza :)

doczytalam , ze u Wioli lepiej i moze jutro juz wyjdzie !! super ciesze sie bardzo :)))))))))))))))))

Asionek - no wlasnie Chicco nie ma zbyt dobrej opinii, ale myslalam, ze skoro sie juz wzieli za tak innowacyjne rozwiazanie, to zrobia to porzadnie... Zastanawiam sie, co z ich parasolkami-spacerowkami, bo chce Mii kupic taka parasolke na wyjazdy, a Chicco ma spory wybor... :confused:

nie pomoge , nie chce w blad wprowadzac ;)
tutaj wsumie calkiem sporo jezdzi tych spacerowek
jako 2 wozek chyba moze byc nie ?
a na wyjazdy moze zobacz sobie Nuna Pepp :) ja bym brala w ciemno hehe
kolorki super , waga , maly i mozna ciagnac jak walizke :) idealny na zakupy i wyjazdy :)

Mary a moja mała jak jej nic nie jest, to śpi właśnie na brzuszku z buzią wtuloną w ochraniacz;)) muszę jej kiedyś fotkę zrobić-i tak fajnie jakby klękała bo ma pupę do góry wypięta-pierw myśleliśmy że jej tak nie wygodnie i ją poprawialiśmy, ale się budziła potem co chwilę-więc daliśmy jej spokój i potrafi tak przespać całą noc;)) może Mia też będzie z tych śpiących na brzuszku???;))

moj tez tak spi ;)) slodkie sa takie dupcie wypiete hehe
czekam na foto :)

Dzień dobry :)))

Lilu kochana dzięki za wieści, zaraz sama do Wioli napisze, od rana nie miałam kiedy:szok:

Byliśmy dzisiaj na pierwszym spacerku. Zuzia bardzo grzeczna, całą drogę spała;))) takie dziecko do skarb!
Mam dla Was zdjęcia :))
1. spacerek Zobacz załącznik 467254Zobacz załącznik 467256
2. gorąco nam:Zobacz załącznik 467257
3. dydamy: Zobacz załącznik 467258
4. po kąpieli: Zobacz załącznik 467259
:-D:-):-D

ale jestem slodka :)))
a na ostatniej focie to wyglada jakby miala mega dlugie paluszki :)))

Rureczko ja z wieściami od Wioli tylko tu wpadłam, nie dałam rady nikomu info smsem powysyłać, bo mnie znowu życie pokory uczy i cierpliwości i w ogóle nie wiem czego jeszcze to życie chce mnie ostatnio nauczyć....:baffled::baffled::baffled::baffled: Aż tak przeskrobałam? Maciuś dostał OSPY WIETRZNEJ....i nie panikowałabym gdybym za 1,5 tygodnia nie miała chrzcin, na których bardzo mi zależy. I mój brat specjalnie z Anglii nie te chrzciny przybył...I co tu robić? Nie dość, że w taką pogodę przez najbliższe dwa tygodnie zmuszona jestem w domu siedzieć, to jeszcze jak Martynka w tym czasie zachoruje - chrzciny muszę odwołać. Może ktoś mi coś doradzi, bo ja już nie mam pomysłów jak z tym wszystkim walczyć?

ehhh zawsze cos :(
nasza znajoma z forum tez wlasnie przechodzila u starszego synka ospe i maly jej sie wlasnie zarazil :(
nie wiem co doradzic , bo chyba za bardzo juz nic nie da sie zrobic jak tylko czekac i miec nadzieje , ze moze jednak nie przejdzie na malutka ? &&&&&&&&&&&&&&&
bedzie dobrze w kazdym razie , duzo zdrowka i sily dla ciebie tez !! :)))

MADE czy Ty wchodzisz w ciemne interesy z Poczkiem? :cool2: Bo kuot wchodzi :tak:

A to Ola dzisiaj - po raz pierwszy bawiła się w kąciku z dziećmi :-)
Zobacz załącznik 467276Zobacz załącznik 467277Zobacz załącznik 467278Zobacz załącznik 467279

ale fajna ;)))
a ta dziewczynka co wklejalas rzeczywiscie wyglada na duzooo strasza :)

super fotki jak zawsze i mamusia taka mega pozytywna !!

oki maz jest ide spac :)

Dzień dobry:)

Rurka u nas to standard:)) super że się dobrze czujesz:) i odsypiaj dopuki możesz:)) a z tym karmieniem to zobaczysz jak będzie. Przynajmniej nie wisi Zuzia na Tobie cały czas:)

cdn bo do szefowej ide

oooo i nikt nie przyszedł?? ja już zapomniałam co miałam dalej:((

aaa Kocie Oleńka cudowna jak zwykle:)) Powiedz Ty mi gdzie są takie fajne miejsca do zabaw dla maluchow? piankowe wszystko więc moje małe by sie wyszalało....

Boogie Remiś cudooooo!!! mamusia też:))

Asionek ja jeszcze chciałam napisac ze ja w szoku jestem że ty Natowi obcinasz paznokcie w taki sposob!!! Moja sekundy nie usiedzi więc nie ma mowy żeby jej obciąć jak przytomna!! Na śpiąco obcinam!

Ostatnia edycja:
hej hej :)))

Nie mam jak zaglądać do Was wieczorkami już, bo Ola od jakiegoś czasu usypia od 20 do 22 i jest to bardzo aktywne, gorączkowe i nerwowe i marudne zasypianie :/

BOOGIE widzę piasek :szok: Piasek widzę..! :szok: Byłaś na plaży..????? Super zdjęcia, moje naj to Boo i Remi za rączki :-)

MONI takie fajne, miękkie kąciki są w każdym dużym centrum handlowym, albo galerii we Wro :tak:

MADE jak Borissekk..??

CAROLA jak głowa ? :baffled:

Idę się zbierać szybciochem, mam 20 minut do wyjazdu :eek:

Hej wszystkim.
Kocurku głowa jak głowa, mam totalny rozstrój żołądka....ehhhhhhhhh.... o 11.30 rozprawa, trzymajcie &&&&, napiszę jak tylko wylezę z sali...

Ale dzięki temu że tak was mało to intensywnie pracuję:)))

Kocie moja zasypia od 19 do 20 i jest to głównie łażenie po łóżku, po mamie, po parapecie i przełażenie z łóżka do łóżeczka (wyjęłam szczebelki) Także dobrze wiem co to aktywne zasypianie:))
W naszych lubelskich centrach handlowych jeszcze nie widziałam takiego fajnego... może jakąś salę zabaw znajdę z takim kącikiem...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry