reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Drugi dzień wygląda tak, że:
między 6 a 7 ostatni cyc, później około 14 i długo, długo nic.......i wieczorno-nocny maraton :eek: Z butelką nadal ciężko, 30ml maksymalnie i to na zasadzie gryzienia smoczka i łykania co wleci....
Butelkę podaję non stop, mleko na zmianę z piciem....może w końcu załapie :baffled:

hahahahaahhahahahahahaahaahaaa :-):-):-)))))))) posikałam się :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Czy ja bym mogła poprosić o takie buty jak ma KUOT hehe:-D wersja kozaczkowa!!!

Aaaa....dopierom przyuważyła, że to torebunia :szok: NO FANTASTYCZNA!

Ostatnia edycja:
Jestem, ale pewnie nikt za mna szczegolnie nie tesknil...

Pomalowalam dechy i padam na twarz... Zaliczylismy jeszcze centrum handlowe z M. jak wrocil z pracy i... 32 stopnie bylo dzis w sloneczku!!! :-):-):-) Dokupilam Mii pizamki i bodziaki i uzupelnilismy spozywke. A zaraz potem padla nam corcia i spi od 18 juz. :happy: No, po popoludniowej drzemce, ktora trwala raptem 30 min. to nic dziwnego!
A teraz padam na buzke i nie wiem, jak sie nazywam... :baffled::nerd:

Milego wieczorku Wam zycze!
Nie mam silki siedziec juz dzis w necie, wiec sie zegnam i do jutra!

Olivka!!!!!! Jak to NIE WYPIJE?! Oczywiście, że wypije, nawet CZY!!! :-)
Malowałam GIRAFE dla Frania :-D)))

Olivka - czy Ty masz numer tel. do KUOTA? Bo ja mam jeszcze blokadę, i nie mam możliwości posłać esemesa z tymi radosnymi nowinami dotyczącymi WIOLI...a wiem, ze KUOTKA by te informacje bardzo uszczęśliwiły :))

Kochana numer mam ale nie było mnie...widzę, że Kuot już doinformowany...

Znikłam bo migrena cdn....umieram, już nie wiem co robić.
Potem byłam u trenera, w czwartek pierwszy wycisk a w piątek następny, potem 2 razy w tyg w odstępie kilkudniowych 2x w tyg.
Byłam też po bluzkę, czarna, prosta, rękaw 3/4, jutro do sądu muszę założyć coś...
Ninka wywróciła się i kolana zdarła, na tańce nie poszła....Ja spotkałam się z koleżanką ale przewracałam się na własnych nogach więc wróciłam do domu... Idę zaraz spać, rano się odezwę.

Rureczko, Zuzinek cudny!

Kocurku Oleńka też! ***

Wiola juz w domu czy kiedy wychodzi? dobrze sie czuje? jeju jeju niech zesz juz los pozwoli jej byc z Franiem i Iwonką!

rureczka - stylizacje przednie! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry