• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O jaka karuzelka świetna! Jeśli tylko Zuz jest karuzelkowo zorientowany, to trzeba brać :-)

Kosmici nie wyznawali karuzelek :/ tak samo smoczków i bujaczków :/ wyznawali TYLKO NOSIDEŁKO!

Kotku pytam, bo ja jeszcze nigdy z Zuzia nie spałam w łóżku... i zastanawiam się, czy dalibyśmy rade:-)

Monia tez mi się podoba, i 30 min! gra:-) można by nawet siku w spokoju zrobić i może herbatake? i kanapke?? ehh marzenia:-)

Ja bym tej miseczki nie brała....:sorry: Cena sugeruje mi wątpliwą możliwość żyroskopową :sorry:

RURKU nigdy? :eek: To właściwie się cieszyć :-) że Zuza sama potrafi spać, mimo że z przerwami..

CORA o i bardzo słusznie powiedziałaś :tak:

Hej babeczki!

Tylko wlatuje zyczyc milego dnia!
Nie mam czasu nadrabiac. Ogarniamy sytuacje z przedszkolem dla Mii i dalej z hotelem w Turcji... Ehhh, wcale nie chce jeszcze posylac mojego krasnoludka do przedszkola!!! :no::no:

Milego dnia!

rurka nie rozkrecaj sie bo moze byc tak ze ta nakrecana jej sie podoba a ta nowa nie bedzie jej sie podobac.Franio tak ma ta zwykla mu pasuje , lezy i oglada a takaFISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI + PROJEKTOR (2484545080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. juz mniej.a akwarium to wrecz go wkurza:-D. a ta karuzela ktora wybralas piekna, bardzo mi sie podoba

kocie wspolczuje , niestety wiem co to znaczy nosic takiego kloca

made a co ty tak tylko na szybko? dzieci nie daja popisac?

cora no widzisz, najwazniesze to umiec postraszyc.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry