• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja juz bym chciala prac, prasowac i ukladac Zosiną garderobę... niestety kurcze ta komoda ikeowska strasznie ciezka i ani ja, ani m, ani my razem (duet ciężarnej z niepełnosprawnym powinien naprawdę zasłużyć na jakąś komedię!) nie damy rady jej przytachac a wszyscy akurat silni na wakacje wyjechali :(

reklama
a u nas w R. nie ma ubranek dla dzidziusiów:crazy: wczoraj byliśmy i najmniejsze rozmiary od 92!!!!

Poczek strasznie Ci tych misiów zazdraszczam, tzn Zosi:zawstydzona/y:

ee Caro.. mi to sie srodek najbardziej podobal jak juz mdlosci inne syfy minely (nawet krwotoki z nosa byly znosne), bo teraz to juz jest panika wszelaka: czy zdazymy wszytsko kupic, ze porod, czy ja sobie dam rade z kims tak malym i tak wymagajacym itd...? srodek byl najlepsiejszy! :D

dobra kochane lece. Musze pozalatwiac znowu *******y zwiazane ze starym mieszkaniem. bede po poludniu!

buziaki!

Zizi, ja w dwóch ciążach miałam szybciutko po zaraz przed skończonym 21 tc;-) a po porodzie Maciusia, był to 25 tc tak mi z piersi leciało, ze szok... Przez miesiąc brałam tabletki na spalanie i musiałam owijać piersi...:-(

Ewcia masuję bardzo delikatnie, okrężnymi ruchami:) Bardzo delikatnie..to bardziej dotyk niż masaż...
I już od rana nie boli tak bardzo:)

Mimo wsio, nie polecałabym... ale to moje zdanie... mi z Mikołajem było ciężko, oj bardzo ciężko nie "głaskać", nawet jak leżałam w szpitalu na początku i lekko "pogłaskałam" to położne nawet tego zabroniły... ale jak leżałam, to wtedy kładłam rękę na brzuchu:-p no przecież musiałam coś wymysleć, bo tak wcale by się nie dało hahahah

ooo, znalazłam link:sorry: zeby nie było, że to moje "widzi mi się" i że się czepiam:-p:sorry:
Ciąża – masaż w ciąży • Jak masować brzuch w ciąży • spec.pl

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry