reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No właśnie Maran-atha ... a ja dopiero zaczynam moje poczynania z cyklem , więc jeszcze się na tym nie znam. Ogólnie zaczęliśmy się przytulać w tym cyklu od 14dc codziennie , (cykle 26-28 dni) a śluz rozciągliwy miałam 2 dni temu. To ja już nic nie wiem. :(((

stokrotka nie martw się ja też jestem kompletnie zielona w tym temacie - dlatego zamierzem sie przytulać co drugi dzień coby nie przegapić ;-):-D

reklama
:-)No właśnie jsorbek , więc jak w tym cyklu nic nie wyjdzie , to trzeba będzie się doedukować na następny raz ;) ale jakiś szanse w tym cyklu chyba mam co nie? :P:-)

stokrotka ja tam wychodze z założenia, że wole częściej niż za mało i przegapie;-):zawstydzona/y: a organizm ludzki to nie zagarek i czasem sie coś może porzestawiać więc trzeba siebie obserwować troszke ja też nigdy tego nie robiłam bo takiej potrzeby nie miałam, Ale udało sie począć w pierwszym cyklu strań wiec sama rozumiesz... a teraz to zaczęłam sie obserwować bo sie dziewczyn troche naczytałam i pomyślałam, że wrato to znać zwłaszcza, że ja mam nieregularne cykle i czasem bezowulacyjne więc sama rozumiesz... no ale jestem dobrej mysli...

:-)No właśnie jsorbek , więc jak w tym cyklu nic nie wyjdzie , to trzeba będzie się doedukować na następny raz ;) ale jakiś szanse w tym cyklu chyba mam co nie? :P:-)

pewnie szanse sa zawsze - my Majcie poczęliśmy dwa dnie przed terminem @ :szok:

ale jestem głodna a tu jeszcze 2 h do końca dniówki

jutro mam tyle pracy ze nie zajrze pewnie do was :-( ale moze choc na chwilke sie uda

stokrotka ja tam wychodze z założenia, że wole częściej niż za mało i przegapie;-):zawstydzona/y: a organizm ludzki to nie zagarek i czasem sie coś może porzestawiać więc trzeba siebie obserwować troszke ja też nigdy tego nie robiłam bo takiej potrzeby nie miałam, Ale udało sie począć w pierwszym cyklu strań wiec sama rozumiesz... a teraz to zaczęłam sie obserwować bo sie dziewczyn troche naczytałam i pomyślałam, że wrato to znać zwłaszcza, że ja mam nieregularne cykle i czasem bezowulacyjne więc sama rozumiesz... no ale jestem dobrej mysli...

No rozumiem :) Miałaś szczęście , że tamta ciąża wyszła w pierwszym cyklu :) Super, ciekawe od czego to zależy. Hmmm

chciałabym się z wami przywitać :-):-)
udzielam się na wątku staranek od 2010, ale was też podglądam :cool2::cool2: i jakoś tak się wkońcu zebrałam, żeby napisać (wkońcu przyjaciół nigdy za wiele :tak::tak: )

z grzeczności tylko zapytam czy mogę się do was wkręcić (żeby nie było, że tak na chamca, chociaż wiem, że nie odmawiacie :blink::blink::blink: )

to może coś o sobie napiszę :-D:-D (uwaga, teraz będzie epopeja :-p:-p )

mam niespełna 23 lata, o dzidzię staramy się od marca ubiegłego roku- jak narazie bez efektów. po roku starań ginka stwierdziła, że nie mam owu, więc zaczęła się jazda z clo- niestety nieudana (dziś 1dc). ale nadziei nie tracę ;-);-) narazie, bo ostrzegam, że miewam dni, że tylko do dupci nakopać- takie bzdety mnie czasem ogarniają :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jestem ze śląska, mam koty, psa i żółwia (widziałam, że piszecie o zwierzakach, to co będę się ukrywać ;-);-) ) z małżykiem jesteśmy już razem dość długo- widać na suwaczkach

i co jeszcze to nie wiem. wyjdzie w praniu- o ile mnie nie wykopiecie :-p:-p:-p

ooooo- nawet się tak bardzo nie rozpisałam. cud nad Wisłą normalnie :-D:-D chyba mi wena padła ze stresu, że na nowym forum piszę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No coś Ty? Dwa dni przed @ ?? ;) Tego jeszcze nie słyszałam . To super ! Z tego wynika , że jak ma być to będzie , i nie ważne czy się kochało 15 razy dziennie czy 1 i w dokładnie obliczone dni :) Fajowo :)

Witam BUNIA :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bibinka, bardzo ci dokuczała dziś ta larwa ??????? a niech ją...

czy ona uczy czegoś czy tylko jest dyrką ????

maranka, masz rację, że lepiej częściej, ale ja często się mijam z moim F i nie wychodzi czasem, pół biedy jak nie było Karola, ale teraz cieżej o ten seksik w ciągu dnia. Noce mamy tylko dwie...

reklama
witaj bunia :)

zapmarta my ostatnio wykorzytywaliśmy czas jak Ala miała drzemke w dzien bo czasem tez Adam do późna w pracy i nie ma kiedy... taki urok jak sa takie mała dzieciaczki, że zawsze ten czas gdzieś ucieka...
bibinka trzymaj sie dzielnie a najlepiej to zeby Cie to babsko omijało szerokim łukiem

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry