Stookrotka
Zaangażowana w BB
Dziewuszki Ja Zmykam, do głupiej pracy. Może odezwę się do Was ok 20stej. Miłego dnia 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No coś Ty? Dwa dni przed @ ??Tego jeszcze nie słyszałam . To super ! Z tego wynika , że jak ma być to będzie , i nie ważne czy się kochało 15 razy dziennie czy 1 i w dokładnie obliczone dni
Fajowo
![]()
wiesz teoretycznie 2 dni przed bo ja nigdy nie miałam regularnie wiec moze i akurat był to środek cyklu mojego bo u mnie raz co miesiąc a czasem co 3 @ wypada
i trzymam kciuki za starania - oby sie wreszcie udałoBUNIA- witaj i pisz z nami smialochciałabym się z wami przywitać :-):-)
udzielam się na wątku staranek od 2010, ale was też podglądami jakoś tak się wkońcu zebrałam, żeby napisać (wkońcu przyjaciół nigdy za wiele
)
z grzeczności tylko zapytam czy mogę się do was wkręcić (żeby nie było, że tak na chamca, chociaż wiem, że nie odmawiacie)
to może coś o sobie napiszę(uwaga, teraz będzie epopeja
)
mam niespełna 23 lata, o dzidzię staramy się od marca ubiegłego roku- jak narazie bez efektów. po roku starań ginka stwierdziła, że nie mam owu, więc zaczęła się jazda z clo- niestety nieudana (dziś 1dc). ale nadziei nie tracę ;-);-) narazie, bo ostrzegam, że miewam dni, że tylko do dupci nakopać- takie bzdety mnie czasem ogarniają
jestem ze śląska, mam koty, psa i żółwia (widziałam, że piszecie o zwierzakach, to co będę się ukrywać ;-);-) ) z małżykiem jesteśmy już razem dość długo- widać na suwaczkach
i co jeszcze to nie wiem. wyjdzie w praniu- o ile mnie nie wykopiecie
ooooo- nawet się tak bardzo nie rozpisałam. cud nad Wisłą normalniechyba mi wena padła ze stresu, że na nowym forum piszę
![]()
a skoro nas podczytywalas to na pewno wiesz ze my tu nikogo nie wykopalysmy bo my tu mile i sympatyczne babeczki(no to nam wlalam dziewczyny
;-)).rozgość sie i zagladaj czesto i powodzenia w staraniach
2011 ma byc rokiem wyżu demograficznego takze na pewno sie uda
wypij sobie meliske i posiedz z nami

no pewnie że mam szczeście a najbardziej to ze jestem na tym wątkuno zawsze tak miałam chyba - przed Majcią raz czekałam 3 miesiace na @ - co do testów to troche się ciesze bo tak jak bym wiedizała ze nie trafilismy to bym mnie to bardziej smuciło a tak ciągle mam nadzieję
Iwonka dziewczyny mają rację - musi sie kiedys udać - dlaczego nie teraz - trzymam kciuki
na 17 i boje sie jak diabli - dawno nie byłam
marylka no masz szczeście że już jesteś ;-)
bibinka ściskam mocno - nie daj sie szefowej
maran dzieki - ja tez trzymam za ciebie kciukasy
mama juz się zastanawiałam gdzie cię wcięło - ale dobrze ze jesteś ;-)
na jakiego maila coś mnie chyba ominęło![]()
zapraszam do puisania i witam z otwartymi rękomachciałabym się z wami przywitać :-):-)
udzielam się na wątku staranek od 2010, ale was też podglądami jakoś tak się wkońcu zebrałam, żeby napisać (wkońcu przyjaciół nigdy za wiele
)
z grzeczności tylko zapytam czy mogę się do was wkręcić (żeby nie było, że tak na chamca, chociaż wiem, że nie odmawiacie)
to może coś o sobie napiszę(uwaga, teraz będzie epopeja
)
mam niespełna 23 lata, o dzidzię staramy się od marca ubiegłego roku- jak narazie bez efektów. po roku starań ginka stwierdziła, że nie mam owu, więc zaczęła się jazda z clo- niestety nieudana (dziś 1dc). ale nadziei nie tracę ;-);-) narazie, bo ostrzegam, że miewam dni, że tylko do dupci nakopać- takie bzdety mnie czasem ogarniają
jestem ze śląska, mam koty, psa i żółwia (widziałam, że piszecie o zwierzakach, to co będę się ukrywać ;-);-) ) z małżykiem jesteśmy już razem dość długo- widać na suwaczkach
i co jeszcze to nie wiem. wyjdzie w praniu- o ile mnie nie wykopiecie
ooooo- nawet się tak bardzo nie rozpisałam. cud nad Wisłą normalniechyba mi wena padła ze stresu, że na nowym forum piszę
![]()
) i skromna też bardzo :-)
a nocka zawalona, bo co chwila ktoś dzwonił, czy może zostawić auto albo w razie czego u nas nocować
na szczęście obeszło się bez tego, ale i tak robiliśmy za pogotowie pomocnicze :-)zapraszam do puisania i witam z otwartymi rękomaja też mam jeszcze 23 lata asz do 28 czerwca
i to mój dopiero albo asz trzeci cykl bedzie z tym ze pierwszy to był tak na warjata
nie licze kiedy płodne kiedy nie (prucz tego że sobie sówaczki ustawiam) nie patrze żeby co 2 dni szaleć z K po prostu jak jest ochota i nastruj działam - czyli prawie codziennie czasem jest maraton i kilka razy dziennie
ponoc to nie zadobrze ale jak sie chce to co mam zrobić
o borze ale wyszłam na jakiegoś seksoholika
![]()

IWONKA- wszystkie sie boimy,ale nie ma co testujemy i informujemy jak poszlomamo agnieszko kiedy ja się boję![]()
idę pieczarki smażyć a potem do roboty bleeeeeeeeee
miłego popołudnia![]()
a my gratulujemy lub wspieramy

test robicie z Wisieńka w czwartek a to za dwa dni
;-)