Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kobietki a myślałyście już nad imionami dla swoich (przyszłych) Fasolek?... U nas najprawdopodobniej dla dziewczynki będzie Ilonka ub Alicja, a dla chłopca wciąż mamy problem, bo jak mnie się podoba jakieś imię, to G. się nie podoba i na odwrót...;-)
dla dziewczynki Alicja Klara a dla chłopczyka Filip Piotr
może się powtarzają imionka, ale nie zgapiliśmy- przysięgam. ja od dziecka marzyłam o małej Alicji :-) a Filip mi się spodobało, jak zaczęli puszczać rodzinę zastępczą
drugie imiona są po mojej prababci- najwspanialszej kobiecie, która odeszła w wieku 96 lat. żyjące babcie by się pobiły, żeby na drugie córka miała tak samo, więc one odpadają (a mam babcię Anielę- cudne imię, jeszcze się nad nim zastanowię, ale 3 imion nadać nie można
). drugie imię chłopca to na pamięć o moim tacie, który niestety też odszedł.U mnie Mateusz śpi, a ja staram się robić poprawki w pracy magisterskiej ;-)
Sergevna - córeczka Nina Teresa, a dla chłopca nic mi się nie podoba :-)
a kwestię z drugim imieniem "odgapiliśmy" od moich rodziców... Oni wpadli na pomysł, żeby drugie imię dać dziecku po ojcu lub matce
dlatego też razem siostrą mamy na drugie imię tak samo - Izabela 
A u nas będzie Ilona Karolina albo Alicja Karolina, a synuś na pewno na drugie będzie miał Grzegorza kwestię z drugim imieniem "odgapiliśmy" od moich rodziców... Oni wpadli na pomysł, żeby drugie imię dać dziecku po ojcu lub matce
dlatego też razem siostrą mamy na drugie imię tak samo - Izabela
A z imieniem dla synka to już w ogóle będzie zabawa... Jakie byśmy nie wymyślili z moim Grześkiem, to i tak nic nie przebije tego, że mój luby (a w przyszłości też ja i nasze dzieci) ma nazwisko brzmiące jak imię... I zawsze ma problem, bo się go pytają, które to imię, a które nazwisko![]()
straszna dzisiaj jestem- wiem ;-);-);-)
)