reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja nawet nie wiem co to watek zamkniety :)

mama - to potworne! kurcze. napisalam Ci pw. Ja tu niektorym dziewczynom na pw podalam wiecej danych niz na forum... szlag by to!

reklama
kurde jak ja sie ciesze ze nie ma nidzie moich danych typu adres , numer tel...wystraszylam sie ..
swoja droga to jest swinstwo... otwierasz sie na takim watku, mowisz co cie boli i jednoczesnie starasz sie pomoc komus innemu a tu ktos cie tak perfidnie oszukuje....
pok ja tez nie wiem co to watek zamkniety:-)

wiolka :) widze, ze mam Cie do pary w forumowej niewiedzy :)

niech tylko jeszcze palemka powie, co ja tak zirytowalo - to wlasnie!?

A ja też nie wiem co to zamknięty... i w ogóle się nie będę wypowiadać na temat tego co mamitka napisała, bo musiałabym użyć mało eleganckich słów, a po co?
Napiszę jedynie, że nie mieści mi się to w głowie....
mamitka - a czy ten TROLL wyjaśnił to co zrobił, jakie miał motywy, co nim kierowało? pytam tak z socjologicznego punktu widzenia....

made - mnie ten aspekt tez bardzo interesuje.

rozumiem, ze watek zamkniety jest niewidoczny dla innych i trzeba miec zgode nie wiem admina moda czy kogos zeby dolaczyc.
A czy moznaby nasz watek zamknac?!

pok no i fajnie ze nie tylko ja jestem taka niedoinformowana
made az mi sie w glowie nie miesci ze u ciebie juz 11 tydzien...jak ten czas leci

dziewczyny jak sie wchodzi u gory w GRUPY to tam kazda z nas moze otworzyc grupe zamnieta to żadna tajemnica i tam osoba ktora otworzy grupe zaprasza kogo chce i tam moza pisać jakieś tajne rzeczy o ktorych nie koniecznie chce sie pisac na ogolnym forum...

JA JESTEM W 3 GRUPACH-MIEDZY INNYMI na mamuskach potrójnych..

reklama
Wiola -no jak dzisiaj weszłam to patrzę na suwaczek i oczom nie wierzę, gdzie ta moja dzidzia tak zawędrowała daleko ? :-D:-D:-D jutro sobie ją podejrzę, a co! :-p

pok - podpisuję się pod tym również na FIOLETOWO !!! Niech widać będzie TROLLA !!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry