reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie wiem zupelnie co kieruje takimi osobami-co chca osiagnać i po co to robią...

wiem jedno-człowiek sie wczuwa..pomaga...doradza...przeżywa wizyty...przezywa poronienia...i całe to staranie a ktoś ma z tego niezly ubaw......

dlatego mało mnie dziś.

nie mam weny.

ale dobra już-wiecie o co kaman i juz nie ma tematu-oki..:sorry2:

reklama
made a co podejrzyj sobie...w koncu to dzidzia u ciebie pomieszkuje to masz prawo do niej zajrzec:-)super ze mdlosci juz przeszly... i mam nadzieje ze czesciej bedziesz nas teraz odwiedzac
mama no to teraz czaje co to ten zamkniety watek:-)

jest temat mama. I to wazny temat. To moglo dotknac kazda z nas i wciaz moze - nie jeden taki troll na swiecie pewnie.
Mi sie na ta chwile tez odechcialo pisania o sobie.

Jak sobie życzysz Krzysiu :))
Mam nadzieję, że jutro będziesz miała lepszy dzień!

A ja dziewuszki byłam u dentysty:( Pani stomatolog mi powiedziała, że mi nie tak jak trzeba 8 rośnie i ją wyrwała, szkoda mi jej, taka ładna ósemeczka... i boli mnie teraz okrutnie. Ciekawe ile się będę tak męczyć :|

mamitka - ale Ty nie daj TROLLOWI satysfakcji, to nie może tak być, że jakiś podludź bedzie czerpał ze swoich wystepków radość, a Ty się będziesz smucić. Wiesz, że Cię Kocham miłością otwartą, bo na zamkniętych się nie znam ;-) ))))))))

szkoda, ze laska bana dostala, bo bym jej powiedziala prosto w oczy, co mysle. no i teraz jak ma bana to juz sie nie wytlumaczy a kurka wodna powinna powiedziec po kiego grzyba tu pisala i czego chciala z mamy konta.
kretynka.

made:-)rozwalilas mnie z ta miloscia otwatra
mamus tulam kochana i nie smutaj sie juz...
rurka wspolczuje bolu... mi osemki dopiero wychodza i tez boli:/

MADE- o zamknietych opisałam na poprzedniej stronie :)
dziekuje za wsparcie..

POK,PALEMKA- szkoda Waszych nerwów-nie wiem ja żyję z tym od rana i juz mnie emocje wykonczyly..Wy dopiero sie dowiedziałyscie wiec wiadomo ,ze sie w Was buzuje....szlag by to...

troll trollem ,ale zeby sie na konto włamywać..................

RURKA- ja też mialam usuwaną 8 dolną i dostalam od razu antybiotyk przeciwzapalny ,zeby nie bylo stanu zapalnego i ropy-po kilku dniach bedzie si..

reklama
rurka - tez to przeszlam. Jedna osemke mialam dlutowana (jeszcze nie wyrosla w ogole, trzeba bylo ja sziaslo otwierac) a potem w czasie jednej wizyty - 2 dlutowane, 1 wyrwana. Przeciwzapalne bralam juz na 3 dni przed, przecibolowe rozne od dnia przed i antybiotyk od dnia przed. Potem duzo lodow jadlam. Spuchnieta bylam tydzien ale przeciwbolowych bralam tyle, ze nie bolalo mnie nic za to rozowe slonie lataly wszedzie wokol mnie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry