reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka u mnie moj gin mowil ze wrazie duzego bolu lub przeziebienia to mozna nawet 6 apapow brac na dobe w ciazy ale ja do tego tak dosc sceptycznie podchodzilam... co nie zmienia faktu ze apap brac w ciazy wolno

reklama
kochane ja na dzis sie pożegnam..zaraz bedzie mąż-robie Mu obiadek..

do jutra..

RURKA- nadal &&&&&&&&&&&&&& zaciskam !!

Jestem kobietki.
Wróciłam jako blondyna:) Humor trochę lepszy,męża nie ma,wróci wieczorkiem,mamy porozmawiać...
Odebrałam córcię z przedszkola,pouczyłam dzieciaczki hiszpańskiego(zero zainteresowania) i wróciłam do domku,zrobiłam obiad,na jutro naszykowany następny.

Sol-przepraszam,nie wiedziałam.Nie kop proszę:)
Duszek-trzymam&&&& i gratuluję:)
Asionek- dziękuję bardzo za dobre słowo
Rurka-trzymam&&&&,co do środków przeciwbólowych to kobietom ciężarnym dopuszcza się tylko paracetamol(tak w każdym razie ja mogłam brać,info od lekarza) Zrób betę:)
Lazurowe- strasznie mi przykro,ja po ciąży biochemicznej w zeszłym roku wyregulowałam sobie cykle tabletkami,co do Ciebie nie wiem...może zapytaj lekarza?

ja juz nie wiem co z ta moja owulacja poczac. 11 dc (cykle 31 dni). Owu powinna byc za tydzien. A dzis szyjka wysoko, otwarta, miekka, sluz tylko jeszcze nie ten, bo "sticky" i testy owu negatywne do bolu. Kreski testowej praktycznie nie ma.
No i jak sie w tym wszystkim polapac.

czesc oliwka , udanych konwersacji wieczorem z mężem
mamusiu nasza - przykro mi, ze akurat ciebie to spotkało, naszczescie juz po wszystkim. do spisania :)
wiolka - co do apapu to ja sobie zaraz zapodam, bo z mojego przeziebienia mam juz ropony katar i rypia mnie ztoki, to sa skutki latania po dworze bez czapki ...
Ja na dziś tez mam dość, bardzo się zawiodłam .... mama - jeszcze raz tulam !!!

mamaus milego i spokojnego wieczoru
oliwka wstaw zdjecie ty nasza bladi:-)
made korde ale sie ciesze ze widze twojego avatrka:-)morda mi sie cieszy na sam jego widok
palemko to po dupie dostaniesz za bieganie bez czapy...wziasc apap prosze , ciepla kapiel, pizamka, kakao i do lozec\zka
pok niestety nie pomoge bo sie na tym nieznam niestety

Ostatnia edycja:
pok - może Ty jesteś ten rzadki okaz łabędzicy ? :-p przestań się macać, śluz badać, tylko działaj spontanicznie.... ja się zajmę wizualizacją ))))))))))))))

Wiola - :-D jeju..... zaczerwieniłam się jak wtedy kiedy mnie pierwszy raz kolega pocałował ))))))))))))))) Wzajemnie !!!!!!

Ostatnia edycja:
dobra made. Ty mi wizualizuj owulacje a ja bede dzialac. spontanicznie to sie nie da jak wiadomo kiedy co i jak ale spribuje wyluzowac. umowa?

reklama
Kurcze wlasnie doczytalam o trollu! Co za skur...... Nie do pomyslenia normalnie :wściekła/y:

rurka bidulko wiem ze wyrywanie 8 to nic przyjemnego. Trzymam &&&&&&& lec w sobote w takim razie na bete.

palemka a ty pod kolderke sie kurowac! Ja wlasnie meza do lekarza wyslalam bo tez wlasnie zasmarkany caly mi tu bakterie rozsiewa :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry