reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok - ale najpierw szyjka do zbadania :-p bo muszę wiedzieć czy się aby nie przechwalasz :-D:-D:-D
Kochana, dla Ciebie to będą wizualizacje nocne :-p )))))))))))))

reklama
co tu badac. otwarta, miekka, wysoko. Z dodatkowych informacji - mam tylozgiecie macicy :)

jeszcze jakies info potrzebujesz? :-):-):-D

Eeee.....jestem zgorszona jak nie wiem co :-D a tyłozgięcie to też mam i to żaden wyczyn :-p
Napisałam o tej tylnej stronie, bo przód już mamy chyba wybadany :-D:-D

pok - jak to skąd? samo tak :zawstydzona/y: .... jakoś )))))))) Jejku, tylko mnie nie podejrzewaj o jakieś ekscesy, Boże broń !!!!

Zmykam pod prysznic ))) Wpadnę jeszcze ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim!

happy.gif

Jestem już z pracy i mam już weekend! :-):-)

Mama - jeju, co kretynka, ta trollka!!! :oo2::growl::realmad: Zastanawiam się tylko, co tacy ludzie chcą osiągnąć przez swoje idiotyczne zachwanie!!! :wściekła/y: Przykro mi, ze Cię to spotkało i tulę! Czekoladka dla Ciebie!

images

Lazurowe - kochana, strasznie mi przykro... Tulę Cię najmocniej i przyłączam się do słów Jos - oby czas mijał szybko i ukoił ból...

Mademoiselle - hej! Ale Cię dawno nie było! :-) Co u Ciebie?

Pok - trochę pogmatwane cykle, skąd ja to znam... Ale mimo wszystko trzymam kciuki! :-)

Rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!

Gosiane - jak samopoczucie?

Wszystkie Was mocno ściskam i podsyłam ciacho! :-)

images

Zaraz doczytam, tylko prysznic i jedzonko, bo umieram z głodu! :-p Wciągnęłam ciacho pełnoziarniste po drodze z pracy. No dobra, 3 ciacha. :zawstydzona/y::-D:-D Ale nadal jestem głodna! :happy2:

Wiecie, już parę ładnych dni mam uczucie jakby napięcia w brzuchu... Ni to ból, ni co... :confused: Trwa to w sumie od owulki, a parę razy miałam kłucie w jajkach. I czuję się strrrrrasznie pełna! :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fat-owman-4.gif

reklama
pok - to się zdziwisz, ja miałąm tyłozgięcie przez dwa lata i jak zmieniłam gina dwa miechy temu, jakims cudem moje tyłozgięcie okazało się przodozgięciem - kumasz czacze ? bo ja byłam w szoku jak się dowiedziałm ... cóż ... lekarze ...

mary - włacho kiedy testujesz ??? MAry jak długo Ty się starasz wogóle ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry